Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #153

[ad_1]

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 153!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Bluetooth computermuis

Aan vreemde computer-accessoires geen gebrek op AliExpress. Neem bijvoorbeeld deze gele Bluetooth muis met badeend-afbeelding er op. Wat precies de bedoeling is van de knoppen van de muis weten wij ook niet dus daar moet je zelf achter komen.

Bluetooth computermuis AliExpress
Bluetooth computermuis (Afbeelding: AliExpress)

46,59 euro

Xiaomi moderne ventilator

Deze ventilator van Xiaomi heeft geen roterende bladen. Daardoor is hij ook veilig voor wie het niet kan laten zijn vingers in een ventilator te steken. Deze opvallende ventilator werkt ook als luchtbevochtiger en nachtlamp.

Xiaomi ventilator Ali
Xiaomi ventilator (Afbeelding: AliExpress)

27,53 euro

AliExpress topper: Slimme ukulele met Bluetooth

Een instrument leren spelen kost tijd. Dat is lastig anno 2020 waarin alles snel snel snel moet. Op AliExpress staat deze ukelele met Bluetooth die je snel en gemakkelijk leert bespelen. De ukelele geeft licht waar je de snaren in moet drukken zodat je lekker hersenloos kunt jammen.

smart ukulele Ali
Slimme ukulele (Afbeelding: AliExpress)

117,49 euro

Oprolbaar keyboard

Een mini piano die in een schooltas past? Dat is niet vreemd, als het aan de Chinese webshop ligt. Daar kun je dit zachte keyboard scoren die je zo oprolt en in je tas stopt. Het keyboard heeft 47 verschillende tonen en 14 demo’s om af te spelen.

oprolbaar keyboard
Oprolbaar keyboard (Afbeelding: AliExpress)

31,54 euro

Philips MP3-speler en audio-opname apparaatje

We kwamen een goeie ouwe MP3-speler tegen op AliExpress. Eentje van Philips notabene. Dit kleine apparaatje werkt als voice recorder en als MP3-speler. Het is een lekkere gadget voor wie bijvoorbeeld tijdens het hardlopen wel muziek wil luisteren maar niet zijn smartphone wil meenemen. Als hij een beetje fatsoenlijk werkt natuurlijk. Dat weet je maar nooit met producten van Ali.

Philips MP3-speler Ali
Philips MP3-speler (Afbeelding: AliExpress)

40,00 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 25. Of bekijk onze vorige lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op de wesbite werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #153

[ad_2]

- Advertentie -