Overzicht HIFI.NL lezersaanbiedingen

[ad_1]

We hebben in de voorbije periode veel aandacht besteed aan het reilen en zeilen van de audiospeciaalzaken in de Benelux, en dan vooral vanuit de huidige crisis. In de basis een gezondheidscrisis, maar natuurlijk ook een situatie met een economisch karakter. We doken daarom zelfs in de mogelijkheden om vanuit de overheid steun voor onze branche bespreekbaar te maken, met als gevolg dat ook hifi-dealers bij het Rijk terecht kunnen voor TOGS, de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19. Nu de zomer voor de deur staat houden we de dealers graag nog wat langer in de spotlight, maar dan vanuit een wat positievere insteek; de dealer als alternatieve bestemming voor je vakantiegeld!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Deze pagina wordt periodiek aangevuld met nieuwe acties en artikelen

Aanbiedingen voor onze lezers

Voor deze actuele rubriek gaan redacteuren van HIFI.NL bij een flink aantal speciaalzaken op bezoek om als een soort zomerse Hi-Visit de laatste ontwikkelingen en de nieuwste plannen door te nemen.

Maar waarom dan niet gewoon de bekende categorie Hi-Visit? Omdat de ‘Zomervakantie bij de dealer’-serie een extra, steeds terugkerend element heeft. De specialisten stellen namelijk op ons verzoek een combinatie van producten of zelfs een of meerdere complete sets samen, die de komende periode voor een actieprijs aan lezers van HIFI.NL worden aangeboden. Zie het als een subtiele suggestie om in deze vreemde tijden een slim alternatief te vinden voor je vakantiegeld.

De eer voor de pilot van de reeks viel Audio Tempel ten deel, want we zijn al eerste in Heerenveen langs geweest om naar meerdere opstellingen met luidsprekers van het Amerikaanse Revel te luisteren. Dat verslag – en natuurlijk de bijbehorende aanbieding – lees je hier, en ook de bezoeken aan Rhapsody in Hilversum, Apollo in Almere, Bender in Arnhem, Listening Matters in Den Haag, PUURavd in Oostzaan en Hifi Solutions in Amsterdam zijn hieronder inmiddels terug te vinden. Op korte termijn mag je bovendien rekenen op onder meer Poulissen in Roermond, Audio TV Centrum in Eindhoven, Hifi Corner Trading in Schoten, meerdere filialen van HOBO hifi en vele, vele anderen. Stay tuned!

Audio Tempel: Revel en GoldenEar

De eerste HiVisits in deze rubriek zijn inmiddels verschenen. Bij Audio Tempel in Heerenveen ben je van harte welkom voor de volgende aanbieding: 

Revel Concerta2 M16 voor € 1098 per set inclusief Transparent The Wave 2.4m banaan-banaan speakerkabel ter waarde van 249 euro óf de Revel Concerta2 F35 voor € 1998 per set inclusief Transparent The MusicWave 2.4m banaan-banaan luidsprekerskabels ter waarde van 479 euro. 

Bij alle andere modellen zijn er in overleg aanvullende mogelijkheden. Lees het hele artikel.

Rhapsody: GoldenEar

Ook de speciale aanbieding van Rhapsody is online te vinden: GoldenEar Triton One aangestuurd door de Audio Analogue AA Cento en bekabeld met AudioQuest NRG 3, Monsoon en Rocket 44 voor een totaalprijs van 10.776 euro nu in de zomerspecial voor € 6.500. Lees het hele artikel.

SVS bij Apollo in Almere

Set 1: stereo (2.1)
Cambridge CXA61 versterker
SVS Prime boekenplank (black ash)
SVS SB2000PRO (black ash)
Totaalprijs: € 2447
Aanbieding: € 1999

Set 2: surround
Yamaha RX-A1080 av-receiver
SVS Prime Satellite 5.1 Systeem Gloss
Totaalprijs: € 2928
Aanbieding: € 2499

Meer weten? Kijk op apollo.nl of loop eens binnen aan de Korte Promenade 5 in Almere. | Lees het hele artikel

PUUR in Oostzaan: 5 complete sets

PUURavd heeft maar liefst 5 complete sets opgesteld, waaronder een jubileumaanbieding rond Goldmund en Kharma. De prijs van die set bedraagt normaal gesproken ruim 34.000 euro, maar ter ere van het jubileum is de gehele combinatie tijdelijk voor € 29.500 te kopen. Bovendien doneert het team van PUUR van dit bedrag 2.000 euro aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst ten behoeve van het snelloket, waar musici, artiesten en kunstenaars die door corona momenteel zonder werk zitten terechtkunnen voor een eenmalige uitkering. De vier andere sets bestaan uit onder meer Goldmund, Kroma, Devialet en McIntosh: lees het hele artikel.

Hifi Solutions: KEF en Rega

In Amsterdam kun je terecht voor een stereoset van Rega – de Apollo R cd-speler en Brio versterker – in combinatie met de passieve LS50 van KEF, als geheel verkrijgbaar voor € 2.600. Dat laat nog wat ruimte voor kabels over, altijd meegenomen. Lees het hele artikel hier.

De Zomeraanbieding van Listening Matters

De Zomeraanbieding van Listening Matters houdt in dat klanten die nu een Silent Angel Rhein Z1 of een Grimm Audio MU-1 kopen daar gratis een abonnement op Roon bij krijgen. Bij de Rhein Z1 betreft het een licentie voor twee jaar ter waarde van 238 euro, en bij de Grimm MU-1 zelfs een lifetime-licentie ter waarde van 699 euro.

Lees het hele artikel hier.

De set van Bender Hifi 

Kudos Titan 505 incl. stands       € 9.995,- per paar
Naim NAIT XS 3                         € 2.799,-
Naim ND5 XS 2                          € 2.925,-

Lees het hele artikel hier.

Wat nog volgt…

Zoals gezegd zullen er in de komende weken nog veel volgen. Bij dezen een actueel overzicht en een kleine sneak preview van de betrokken merken;

  • HOBO hifi Apeldoorn (Sonus faber)
  • HOBO hifi Den Bosch (DALI Rubicon C)
  • Authentic in Brussel
  • Hifi Corner Trading Schoten (BEC en Lyngdorf)
  • Audio TV Centrum (Mitchi en Bowers & Wilkins)
  • Wifimedia Arnhem (Yamaha MC50 en Vinyl500)
  • Bender in Arnhem (op repeat, nu met Spendor, Cambridge en Kora)
  • Da Capo High End in Tiel (NuPrime en Scansonic)
  • Poulissen Roermond (3 sets, met onder andere Esoteric, Arcam en Accuphase)
  • …en de Bowers & Wilkins AM-1 bij restaurant Oonivoo in Uden

Wordt vervolgd!

[ad_2]

- Advertentie -