Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #130

[ad_1]

AliExpress staat helemaal vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante deals voor je op een rijtje op WANT. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 130!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

Ali verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress deal: Het regent meteorieten

De feestdagen mogen dan misschien voorbij zijn, maar dat betekent niet dat we al onze feestverlichting in de wilgen moeten hangen. Of toch wel? Deze ‘meteorietenregen’ is zelfs door een peuter nog van het echte fenomeen te onderscheiden, maar het staat alsnog geinig.

AliExpress meteoren LED
LED-lampen meteoriet regen (Bron: AliExpress)

3,45 Euro

AliExpress deal: pasjeshouder

Cash geld zal eerder vroeger dan later uit onze portemonnees verdwijnen. Wie al klaar is met al die munten kan een credit card-houder gebruiken. Die kun je kopen voor een paar tientjes bij de Bijenkorf, of je raadpleegt je favoriete Chinese webshop gewoon even.

credit card houder AliExpress
Credit card-houder (Bron: AliExpress)

4,01 Euro

AliExpress deal: creepy LED-masker voor carnaval

Wie al bezig is met zijn outfit voor carnaval kan inspiratie opdoen op de Chinese webshop. Daar koop je bijvoorbeeld dit vreemde masker. Het masker heeft neon verlichting voor een tof effect in het donker. In het licht ziet hij er echter gewoon erg vreemd uit. En erg oncomfortabel…

LED-masker halloween carnaval
LED-masker (Bron: AliExpress)

5,61 euro

LED versiering voor jezelf

Nóg een gadget die op een bijzondere manier gebruik maakt van LED-licht. Deze LED-kabel kun je geheel op eigen wijze om je lichaam vormen voor een tof effect. Pro tip: denk er wel aan dat je de kabel zo positioneert dat je nog fatsoenlijk naar de wc kunt.

LED-kabel kostuum
LED-kabel als outfit (Bron: AliExpress)

1,26 Euro

Bluetooth speaker met karaoke

Op zoek naar een bluetooth speaker in een vreemde vorm waarmee je ook karaoke kunt doen? Say no more. De Chinese webshop verkoopt deze vreemde bluetooth speaker met gouden microfoon zodat je je gouden keeltje kunt laten horen.

Bluetooth speaker varken AliExpress
Bluetooth speaker varken design (Bron: AliExpress)

35,28 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 2. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op Ali werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #130

[ad_2]

- Advertentie -