Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #127

[ad_1]

AliExpress staat bomvol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij iedere week de meest interessante en meest vreemde deals voor je op een rijtje. Van te bizarre accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 127!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Smartphone fotoprinter

11.000 foto’s op je smartphone hebben is leuk, maar waarschijnlijk heb je nummer 3711 al een tijdje niet meer bekeken. Print daarom je leukste foto’s direct met een fotoprinter als deze. Alleen zorg dan wel dat de geprinte foto’s niet in een schoenendoos achterin je kast belanden.

Fotoprinter smartphone
Smartphone fotoprinter (Bron: AliExpress)

32,27 Euro

Selfie-drone

De perfecte selfie neem je vanuit een lichte bovenhoek. Dat weet iedere selfie queen. Is jouw arm niet lang genoeg om de goede hoek te vinden? Stuur dan deze selfie-drone de lucht in.

selfie drone
Selfie-drone (Bron: AliExpress)

43,62 Euro

Bijzonder AliExpress design: Automatische waterbak voor je kat

Wiens complete huis á la Instagram is ingericht, komt natuurlijk niet weg met een waterbak voor de kat of hond van de dierenwinkel. Geef die viervoetige prins(es) van je daarom deze ‘stijlvolle’ keramische waterdispenser. Een soort fonteintje in je huis dus.

automatische waterdispenser kat hond
Automatische waterbak (Bron: AliExpress)

8,93 Euro

Hoovercraft-drone-gadget

Deze kleine hoovercraft ziet er uit als een tof cadeau voor je neefje. Eentje die je zelf ook wel even uit wil proberen. Hij vliegt, rijdt en zwemt. Tenminste, dat zegt de beschrijving. Of hij dat voor deze prijs ook daadwerkelijk doet dat is een tweede.

AliExpress drone hoovercraft
Drone-hoovercraft-speelgoed (Bron: AliExpress)

15,33 Euro

AliExpress extravaganza: Intense feestverlichting

Wil je dit jaar flink uitpakken met de feestdagen? Trek dan dit enorme lichtnet van Ali. Het net is tien meter lang en kan allemaal patronen laten zien dankzij het grote aantal LED’s. Hoe veel dat er zijn? Dat weten we niet, maar de foto ziet er veelbelovend uit. Misschien iets te veelbelovend.

LED kerstverlichting AliExpress
LED-net (Bron: AliExpress)

152,09 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action [–VAN DEZE WEEK–]. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #127

[ad_2]

- Advertentie -