Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #122

[ad_1]

AliExpress staat bomvol met bijzondere en handige gadgets. Daarom zetten wij iedere week een aantal fijne deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 122!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress deal: “Lichte” glazen

Dit is een typsisch AliExpress gadget: kost niks maar je hebt het ook niet nodig. Je kunt deze glazen in de vorm van een lamp gebruiken om uit te drinken, maar je kunt er ook een bloem in zetten en hem als vaasje gebruiken.

Gloeilampglas
Goeilampglas (Bron: AliExpress)

0,65 Euro

Creative tissuedoos of wcrol-houder

Dit is waarschijnlijk het meest vreemde product in dit lijstje: een fluffy tissuedoos in een bijzonder design. We hebben niet zo veel te vertellen over dit item. De foto zegt genoeg lijkt ons.

AliExpress tissuedoos
Bijzondere tissuedoos (Bron: AliExpress)

7,95 Euro

Maan LED-lamp

Kun jij vanuit je slaapkamerraam net niet de mooie volle maan zien? Geen probleem: Dan haal je hem toch gewoon naar binnen? Wie een obsessie heeft voor NASA, SpaceX en alles wat met de ruimte te maken heeft wordt blij van deze toffe maanlamp. De lamp is gemaakt met een 3D-printer voor een zo echt mogelijke look.

AliExpress maanlamp
Maanlamp (Bron: AliExpress)

7,61 Euro

F700 Bluetooth ‘oordopjes’ met bone conduction

Dit zijn oordopjes met de handige bone conduction technologie. Of eigenlijk zijn het haakjes. De punt van de oorhaakjes die je tragus raakt zendt een trilling waardoor je de muziek ‘hoort’. Er wordt bij deze oortjes dus nog steeds geen muziek afgespeeld in je oor. Alleen trilt hij op een ander bot. Over die trilling gesproken: die voel je niet. De geluidsgolven zijn niet voelbaar, maar alleen hoorbaar. Dit zijn handige oordopjes voor tijdens het harlopen of voor op de fiets.

Bone conduction
Bone conduction oorhaakjes (Bron: AliExpress)

14,72 Euro

Op afstand bestuurbare kakkerlak

Het is al Halloween geweest, maar het is altijd tijd om iemand te laten schrikken. Je kunt een poging wagen met deze op afstand bestuurbare kakkerlak. Of je er echt (letterlijk) iemand mee op de kast jaagt is de vraag, maar het is het proberen waard.

AliExpress
Op afstand bestuurbare kakkerlak (Bron: AliExpress)

7,42 Euro

Benieuwd hoe de op afstand bestuurbare kakkerlak werkt? Je ziet het in onderstaande AliExperiment video waarin we ermee aan de slag gingen: 

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #122

[ad_2]

- Advertentie -