Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #121

[ad_1]

AliExpress staat bomvol met opvallende en handige gadgets. Daarom zetten wij iedere week een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 121!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress Star Wars toiletpot

Decoratie voor je toilet is niet het eerste waar je je salaris aan wilt besteden. Als je dat dan toch doet, stop je geld dan in deze toiletsticker. Moeten we deze grap nog uitleggen? Storm Trooper, Storm Pooper: genius.

AliExpress Star Wars
Star Wars toiletsticker (Bron: AliExpress)

1,35 Euro

Magnetische vloeistof

Op AliExpress kun je dit potje met magnetische vloeistof kopen. Ja, vloeistof die magnetisch is. Laat dat maar even op je inwerken. Het potje in de vorm van een mannetje wordt geleverd met een aantal magneetjes. Het is te koop als ‘anti-stress speelgoed’. Of spelen met magneetjes je stressniveau ook daadwerkelijk verlaagt willen we graag eerst zien en dan geloven.

AliExpress anti-stress
Magnetische vloeistof (Bron: AliExpress)

11,28 Euro

Oplaadbare handwarmer van AliExpress

Als je handen koud zijn dan is vaak de rest van je lichaam ook koud. Vind je het nog te vroeg om met handschoenen over straat te gaan? Dan kun je ook deze handwarmers in je jaszak stoppen. Laat de warmers op via een USB. Zo kun je zelfs wat batterij van je smartphone af snoepen om je handen te verwarmen.

Handwarmer
Elektronische handwarmer (Bron: AliExpress)

7,03 Euro

Xiaomi AI Bluetooth speaker

Dit is een super lichtgewicht Bluetooth speaker van het Chinese merk Xiaomi. Dit exemplaar voorzien van Bluetooth 4.2. De speaker heeft 1 knop en weegt volgens Xiaomi net zo veel als een ei. Een echt kleintje dus. De prijs is trouwens ook erg klein.

Xiaomi Bluetooth Speaker
Xiaomi AI Bluetooth Speaker (Bron: AliExpress)

9,64 Euro

Fietsverlichting met richtingaanwijzer

Met dit paneel op je backpack ziet iedereen die achter je rijdt welke kant je op fietst. Laat middels een kleine afstandsbediening die je op je stuur kunt bevestigen weten of je stopt, naar links of rechts gaat. De LED-lampjes kunnen ook een streep of een cirkel laten zien. Hoe dat te interpreteren laten we over aan degene die achter je rijdt.

AliExpress fietslicht
Fietslicht voor op rugzak (Bron: AliExpress)

15,44 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #121

[ad_2]

- Advertentie -