Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Super budget Bluetooth speaker

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verbazen ons wekelijks met de soms vreemde en multifunctionele, maar vaak handige en goedkope gadgets die ze verkopen. Zo nu en dan staat er een echte topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Deze week is dat de Silvercrest Bluetooth speaker van de Lidl.

Basic Lidl Bluetooth Speaker voor een kleine prijs

Bluetooth speakers: de must-have gadget voor eigenlijk iedereen. Want het geluid dat uit je laptop komt is schel, en het geluid uit je smartphone is meestal ook niet om aan te horen. Koppel je apparaten aan een Bluetooth speaker zodat je fatsoenlijk, met een lekker volume, naar muziek kunt luisteren.

- Advertentie -

De Lidl verkoopt deze week een Bluetooth speaker in drie verschillende kleuren: zwart, donkerroze en blauw. De speakers verschillen niet van elkaar in de features die ze hebben. De Bluetooth speaker van de Lidl werkt op Bluetooth v4.2. De speaker heeft een ingebouwde 650 mAh batterij zodat je ongeveer acht uur onafgebroken naar muziek kunt luisterne. Daarnaast heeft hij een ingebouwd membraam. Die zorgt voor een rijk geluid.

Bluetooth speaker Lidl
Silvercrest Bluetooth speaker (Bron: Lidl)

Het klopt: deze speakers zijn erg basic. Maar dat kan ook niet anders voor een bodemprijs als deze. Al zegt het gebrek aan bijzondere functies niks over de geluidskwaliteit. Een extra functie van deze basic Bluetooth speaker is dat je twee van de luidsprekers aan een stereo kunt koppelen. Mocht je nog een stereo in huis hebben dan is dat mooi meegenomen.

Een lichtgewicht gadget

Een groot voordeel van deze gadget is het gewicht. Hij weegt slechts 145 gram. Dat is echt helemaal niks. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen op vakantie, in de auto, of waar je ook naartoe gaat en wel wat extra sfeer kan gebruiken.

Prijs: 19,99 Euro

Bluetooth Speaker Lidl
(Bron: Lidl)

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor een prikkie. Bekijk hier de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Basic maar super budget Bluetooth speaker

[ad_2]

- Advertentie -