Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #116

[ad_1]

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 116!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

Zandloze strandmat

Een dagje op het strand doorbrengen is lekker, maar je spullen thuis weer uitladen is vaak niet zo’n feest. Vooral wanneer blijkt dat bijna al het zand van het Scheveningse strand nog in je handdoek zit. Die ellende is voorbij met deze strandmat waar geen zand aan kleeft. Of het werkt hebben we niet kunnen testen, maar het is het proberen waard voor wie van het strand houdt maar niet zo van het zand. Let ook vooral op de prachtige foto hier onder. Deze seller heeft zichzelf zeker overtroffen met photoshop.

AliExpress
Zandloze strandmat (Bron: AliExpress)

7,64 Euro

AliExpress Ananas cocktailbeker

We verzamelen steeds meer ‘zooi’ in huis. Daarom zijn multifunctionele gadgets altijd welkom. Neem bijvoorbeeld deze ananas. Die staat niet verkeerd in je industriële (IKEA) vitrinekast als accessoire, en dient ook perfect als beker voor je cocktails.

Cocktailshaker
Cocktailbeker (Bron: AliExpress)

13,33 Euro

Wijnglas-houder

We gaan nog even door op de alcoholische toer met deze houder voor je wijnglas. Die je in je douche aan de muur kunt bevestigen. En naast je toilet. Waarom ook niet?

AliExpress
Wijnglas-houder (Bron: AliExpress)

2,72 Euro

Xiaomi YunMai Powerball

Jullie weten dat we een klein beetje fanboys zijn van Xiaomi. Daarom lichtten we natuurlijk deze powerball van Xiaomi uit in plaats van een ‘gewone’ powerball. De gadget heeft een positief effect op de gesteldheid van je armen, polsen en handen. Daarnaast train je er ook je biceps, triceps en schouders mee. Gek genoeg werkt het echt. Een goede office training voor een kleine prijs.

Xiaomi
Xiaomi powerball (Bron: AliExpress)

13,05 Euro

Lego-achtige koffiemok

Koffie zetten wordt door sommigen als een ware kunst beschouwd. Anderen beschouwen het drinken van koffie als een ware kunst en gaan er met de meest gekke mokken vandoor. Wie van koffie én van Lego houdt kan deze mok vast waarderen. Je kunt hem zo vol bouwen als je zelf wilt. Het ziet er niet uit alsof hij erg comfortabel drinkt, maar het oog wil ook wat hè.

LEGO
Lego-achtige koffiemok (Bron: AliExpress)

6,36 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #116

[ad_2]

- Advertentie -