Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #115

[ad_1]

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 115!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

- Advertentie -

AliExpress controller mok

Deze mok is het perfecte cadeau voor de grootste gamer die je kent (dat mag je zelf ook zijn). Deze persoon krijgt waarschijnlijk trillende handjes als hij een tijdje geen controller meer heeft aangeraakt. Deze koffiemok kan werken als placebo. Al kan het drinken van te veel koffie de trillende handjes ook juist in de hand werken.

ALiExpress
Controller mok (Bron: AliExpress)

11,76 Euro

Spaarpot die je geld steelt

Je hebt deze spaarpotten vast eens zien langskomen op het web: leg je geld neer en het beestje in de spaarpot graait het geld naar binnen met zijn graaigrage handjes. Je kunt kiezen uit een panda of kat in een doos. Een handige manier om die paar centen die je hebt ongemerkt te sparen.

AliExpress
Spaarpot (Bron: AliExpress)

8,07 Euro

Kluis verstopt in een boek

Ook het volgende AliExpress item is er eentje waar je geld en andere waardevolle spullen in kunt bewaren. Heb je een aantal literaire klassiekers op je boekenplank staan? Dan zal dit boek vermomd als kluis niet opvallen. Mits de persoon die iets probeert te vinden ook bekend is met boeken als Les Miserables en Alice in Wonderland en kluis natuurlijk.

kluis
Kluis in boekvorm (Bron: AliExpress)

24,02 Euro

AliExpress Bluetooth smart zonnebril

Je vraagt je misschien af waar een bluetooth zonnebril goed voor is. Het antwoord zal je verrassen. De zonnebril is voorzien van een ingebouwde speaker met bone conduction technology. Die laat het geluid direct op je slaap dreunen. We vragen ons wel af hoe de zonnebril je slaap raakt.. Dit zien we alleen gebeuren bij een zwembrilletje. Enfin. Je kunt de bril ook gebruiken om een belletje te beantwoorden als je hem aan je smartphone koppelt. Of dit handig is dat horen we graag van je na aankoop!

bluetooth zonnebril
Bluetooth zonnebril (Bron: AliExpress)

39,89 Euro

Matching badpak mama en dochter

De zomer lijkt aan zijn eind te komen maar dat betekent niet dat de zomer voor jou voorbij is. Wie slim is heeft nog een aantal vakantiedagen opgespaard om de grauwe Nederlandse herfstdagen te ontvluchten. Ben je vrouw en heb je een dochter? Dan kun je geheel in stijl samen over het strand flaneren met deze matchende badpakken. Ook leuk als cadeau natuurlijk.

ALiExpress
Matchende badpakken (Bron: AliExpress)

4,44 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #115

[ad_2]

- Advertentie -