Samsung presenteert robuuste tablet: Galaxy Tab Active Pro

[ad_1]

Samsung heeft een nieuwe tablet aangekondigd. Deze is geschikt voor zowel industrieel als bedrijfsmatig gebruikt en heeft een robuuste behuizing. Het is de Samsung Galaxy Tab Active Pro.

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Voor de Nederlandse markt heeft Samsung een nieuwe tablet gepresenteerd. De Samsung Galaxy Tab Active Pro is een robuust apparaat en speciaal ontworpen voor bedrijfsmatige en industriƫle toepassingen. Het is IP68 gecertficeerd en dus stof- en waterdicht. Ook biedt het beveiligingsplatform Knox en is er een vingerafdrukscanner, net als gezichtsherkenning. Tevens is de Galaxy Tab Active Pro mPOS-ready voor in winkelomgevingen en is er NFC-aanwezig voor bijvoorbeeld ID-controles.

- Advertentie -

Ook wordt de Galaxy Tab Active Pro geleverd met Samsung DeX en kan het gebruikt worden met een verbeterde S Pen. Deze S Pen werkt ook met dikkere handschoenen. Dankzij de Pogo-pin is de tablet compatible met accessoires zoals een toetsenbord.

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Dan nog even de specs op een rij; het apparaat heeft een 10,1 inch LCD-beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Verder is er een USB-C aansluiting, 13 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. De Galaxy Tab Active wordt aangedreven door een Snapdragon 670 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB (uitbreidbare) opslagruimte. De accucapaciteit bedraagt 7600 mAh, en hij draait op Android Pie.

Van de Samsung Galaxy Tab Active Pro verschijnt zowel een 4G-versie als een WiFi-only versie. Beide apparaten komen vanaf medio oktober in de winkel te liggen en krijgt een vanafprijs van 679 euro.

[ad_2]

- Advertentie -