Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 31

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 31 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 31 2020

Powerbank 5000 mAh

Aldi heeft deze week een goedkope en compacte powerbank in de schappen liggen die je grootste nachtmerrie tegengaat: een lege batterij van je smartphone. Het is geen enorm sterk exemplaar (5000 mAh), maar hij heeft wel voldoende capaciteit om je smartphone of tablet ongeveer twee keer op te laden.

5000 mAh powerbank Aldi
Powerbank (Afbeelding: Aldi)

9,99 euro

Telefoonhoesje met koord

Houd jij je smartphone altijd in je hand? Men zou haast denken dat je verslaafd bent. Hoe lekker zou het zijn om weer eens twee handen vrij te hebben? Dit lijkt misschien een beangstigend idee, maar dat is het niet. Hang je smartphone in dit smartphonehoesje om je nek. Zo draag je hem dicht bij je maar heb je wel twee handen vrij om bijvoorbeeld een bal te vangen of een krat sinaasappelen op te tillen. We noemen maar wat.

telefoonhoesje koord Aldi
Telefoonhoesje met koord (Afbeelding: Aldi)

2,99 euro

Draagbare led-zaklamp

Deze led-zaklamp past niet in je zak. Dat maakt hem niet per definitie onhandig. Een draagbare led-zaklamp als deze is bijvoorbeeld wel handig tijdens het kamperen. Je hangt hem gemakkelijk op aan het hengsel of zet hem in op tafel of op de grond voor extra sfeer.

draagbare led-zaklamp Aldi
Draagbare led-zaklamp (Afbeelding: Aldi)

9,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 31 2020

Lidl deal: Strijkpop

Deze gadget lijkt op zo’n lange opblaasbare bewegelijke pop die je wel eens buiten bij autodealers ziet staan. Alleen dan wat kleiner. De strijkpop is alleen niet bedoeld voor wat simpel entertainment maar om je kleding te strijken. Makkelijker dan dit wordt strijken niet.

Strijkpop Lidl
Strijkpop (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Swing-stepper

De afgelopen periode van thuis blijven heeft je waarschijnlijk doen realiseren dat je je sportschoolanbonnement dat je toch al niet gebruikte echt niet nodig hebt. Thuis fit worden en fit blijven is echt niet onmogelijk. Al helemaal niet wanneer Lidl een aantal lekkere fitness deals heeft. Deze swing-steppen neemt bijvoorbeeld bijna geen ruimte in thuis en traint simpel en effectief veel verschillende spiergroepen.

swing-stepper Lidl
Swing-stepper (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Silvercrest stoomzwabber

Lidl verkoopt deze week een groot aantal huishoudelijke apparaten. De een handiger dan de ander en de een overbodiger dan de ander. In welke categorie deze stoomzwabber valt mag jij zelf beoordelen. De stoomzwabber maakt verschillende vloeren schoon met stoom. Hij heeft een watertankcapaciteit van 500 ml en heeft een schoonmaaitijd van 14 minuten per tankvulling.

stoomzwabber Lidl
Stoomzwabber (Afbeelding: Lidl)

44,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 31 2020

Tristar air conditioner

Dit apparaat heeft een on-Action achtige hoge prijs. Het voelt onnatuurlijk om meer dan 200 euro af te rekenen aan de kassa in de winkel waar bijna alles een paar euromunten kost. Het is echter ook onnatuurlijk om zwetend in je huis te zitten op een warme dag. Als oplossing kun je even naar buiten gaan voor wat frisse lucht in de schaduw, of naar Action rennen voor deze airco met drie verschillende functies.

Tristar airconditioner Action
Air conditioner (Afbeelding: Action)

229,00 euro

Playstation controller skin

Gamen met je vrienden kan vandaag de dag wat beter dan een tijdje geleden. Je vrienden een eigen controller laten meenemen is nog altijd een goed idee. Al kun je ook een nieuwe skin om de controller gooien voor extra hygiëne. De siliconen skin is makkelijk schoon te maken, biedt extra grip en is verkrijgbaar in drie kleuren.

Playstation controller skin Action
Playstation controller skin (Afbeelding: Action)

1,99 euro

Audiologic draagbare Bluetooth speaker

Action verkoopt deze week een Bluetooth speaker die je als een boombox over je schouder kunt slingeren. Je kunt natuurlijk ook normaal doen, hem thuis op een tafel of kastje zetten, en genieten van je favoriete Spotify playlist. De speaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is te verbinden met USB en AUX.

Bluetooth speaker Action
Draagbare Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

16,95 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 31 2020

Kinderkoptelefoon

Deze koptelefoon speciaal voor kinderen heeft volumebegrenzing om gehoorschade tegen te gaan. Dat is goed voor de kids. Hij is ook goed voor ouders omdat hij voorkomt dat jij de hele dag naar kinderliedjes moet luisteren. Win-win dus!

Kinderkoptelefoon Kruidvat
Kinderkoptelefoon (Afbeelding: Kruidvat)

7,99 euro

Kruidvat Bluetooth koptelefoon

Kruidvat verkoopt deze week een Bluetooth koptelefoon voor maar 15 euro. Die is top voor wie niet zo voorzichtig met zijn spullen omgaat en een koptelefoon van 200 euro kwijt raakt of er per ongeluk op gaat staan. Al moet je deze twee dingen ook niet met deze koptelefoon doen. Dat is namelijk net zo zonde van het gadget.

Bluetooth koptelefoon Kruidvat
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Kruidvat draadloos laadstation

De laatste draadloze gadget die Kruidvat deze week verkoopt is dit draadloze laadstation. Hij laadt je smartphone op zonder hulp van een kabel als je smartphone over QI-functie beschikt. Al moet dit apparaat zelfs soms wel aan een snoer gelegd worden en is dus niet compleet draadloos. Het draadloos laadstation is te gebruiken voor de iPhone X, Samsung Galaxy S8, Galaxy S6 Edge, en meer.

Draadloos laadstation Kruidvat
Draadloos laadstation (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer van Lidl, Action, Kruidvat en Aldi

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal handige gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze gadgets op AliExpress trouwens.

Lidl, Action, Aldi en Kruidvat verkopen iedere week opvallende gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het de moeite waard om de folders van deze winkels even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van deze vier winkels uit. Net als vorige week liggen er ook in week 31 weer een paar lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week voor je hebben uitgezocht.

[ad_2]

- Advertentie -