Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 27

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 27 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 27 2020

Snorkelmasker

Een zonvakantie lijkt misschien nog wat ver weg, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kun je prima alvast een snorkelmasker in huis halen en daar in bad mee oefenen. Dit masker heeft een afneembare houder voor de bevestiging van een actiecamera en een groot kijkvenster voor panoramisch zicht.

snorkelmasker Aldi
Snorkelmasker (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Vrieskast MD 37421

Het beste vloeibare eten en bevroren drinken tijdens warme zomerdagen is ijs. Je kunt iedere dag naar de ijssalon op de hoek gaan en aan het einde van de zomer je complete loon hebben gespendeerd aan banaan- en caramelijs. Dat kun je doen. Je kunt ook eenmalig 150 euro uitgeven aan een ijskast en die volstoppen met bakken schepijs en waterijs. Dat is goedkoper en bespaart je een ritje naar de ijsboer op de hoek van de straat.

Vrieskast Aldi
Vrieskast (Afbeelding: Aldi)

149,00 euro

Tablet Lifetab P10710

Aldi verkoopt deze week een 10-inch tablet met Full HD display. Het gadget heeft een Qualcomm Snapdragon 439 processor en een 64 GB intern geheugen. Het is geen werkpaard waarop je dagen lang al je thuiswerk uitvoert, maar het is wel een lekker scherm om onderuitgezakt op de bank een film op te kijken.

Lifetab tablet Aldi
Lifetab tablet (Afbeelding: Aldi)

199,00 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 27 2020

Lidl deal: Silvercrest tafelvaatwasser

Lidl verkoopt deze week een mini-vaatwasser. Hij heeft ruimte voor 6 couverts. Als je geen tijd hebt 6 borden en 6 glazen met de hand af te wassen kun je ook wat aan je planning doen. Kun je geen gaatje vinden voor deze niet zo tijdsintensieve klus? Dan is Lidl de uitkomst met dit handige apparaat. Hij heeft 6 verschillende reinigingsprogramma’s en een A+ energielabel.

Lidl tafelvaatwasser Silvercrest
Silvercrest tafelvaatwasser (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Lidl deal: Livarno Lux LED-tafellamp met klok

Lekker, Lidl! Dit is een multifunctionele gadget zoals we van de Duitse supermarktketen gewend zijn. Deze LED-tafellamp geeft ligt, maar heeft een een display met daarop de tijd, een kalender, temperatuurweergave, en een wekker- en timmerfunctie.

tafellamp klok Lidl
Tafellamp met klok (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: LED-bureaulamp met afneembare ventilator

Bij Lidl vind je deze week nog een multifunctionele bureaulamp. Dit exemplaar laat niet de tijd en temperatuur zien, maar houdt je wel koel. Tenminste, dat doet de afneembare mini ventilator die er op staat. De ventilator heeft een timer voor automatisch uitschakelen. Zo loop je in ieder geval niet per ongeluk verkoudheid op.

bureaulamp Lidl ventilator
Bureaulamp met ventilator (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Silvercrest Powerbank 5000 mAh

Deze 5000 mAh powerbank is geschikt voor het opladen van smartphones, tablets, camera’s en meer. De Smart Fast Charge optimaliseert de laadtijd door de maximaal beschikbare stroom te gebruiken. Hoe snel het apparaat zelf is opgeladen? In drie uur.

Silvercrest powerbank 5000 mah Lidl
Silvercrest powerbank 5000 mAh (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 27 2020

Froyak compacte opblaaspomp

Een luchtbed opblazen met je mond is een goede oefening voor je longen. Wie die training liever overslaat kan deze compacte opblaaspomp er bij pakken. Voor slechts vijf euro blaast hij iedere opblaasbare gadget voor je op. Het apparaat werkt op batterijen en wordt geleverd met 4 verschillende adapters en ventielen.

Action opblaaspomp
Froyak opblaaspomp (Afbeelding: Action)

4,99 euro

Motorola oordopjes

Action staat bekend om zijn enorm goedkope aanbiedingen. Deze oordopjes zijn er daar een van. Het merk Motorola heeft voor velen van ons iets nostalgisch. Het was misschien het merk van je eerste (en laatste) onbreekbare gsm. Van dit merk scoor je deze week bij Action oordopjes die nog geen vijf euro kosten. Een haast onmogelijk lage prijs. De oordopjes zijn lichtgewicht, hebben een microfoon, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Motorola oordopjes Action
Motorola oordopjes (Afbeelding: Action)

3,99 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 27 2020

Stream & Cast tv dongle

Maak van je tv een smart tv met een dongle als deze. Dit apparaatje cast draadloos video’s naar je televisie. Daardoor kijk je je favoriete Netflix-series en films op je tv in plaats van op je kleine tablet- of smartphone-scherm.

Dongle Kruidvat
Dongle (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Solar tafellamp

Bij Kruidvat scoor je deze week een solar tafellamp voor wat extra sfeer in je tuin. De lamp geeft warm wit licht dat flikkert. Dit flikkerende licht moet lijken op kaarslicht. Of de solar tafellamp net zo sfeervol is als een echte kaars mag je echter zelf beoordelen.

solar tafellamp Kruidvat
Solar tafellamp (Afbeelding: Kruidvat)

4,99 euro

Canon Pixma All-in-one printer

Bij Kruidvat vind je deze week het meest hatelijke gadget van menig huishouden: een printer. Printers staan er namelijk om bekend precies niet te werken wanneer jij hem nodig hebt. Of deze Canon Pixma All-in-one een uitzondering is weten we niet. Deze Canon printer heeft een scherpe prijs en belooft scherpe en levendige foto’s te printen. Doet hij dat niet? Dan heb je er in ieder geval geen honderden euro’s aan verspild.

Canon pixma printer
Canon Pixma all-in-one printer (Afbeelding: Kruidvat)

37,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 27 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -