Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 52

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 52 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 52 2019

Beste Aldi, Lidl Kruidvat en Action deals: Bluetooth party sound system

Ben je van plan om een Spotify-lijstje af te spelen tijdens de feestdagen vanaf je laptop? Dat kan dus echt niet meer. Dat geluid is niet om aan te horen, en waarschijnlijk überhaupt niet te horen als je meer dan 2 personen hebt uitgenodigd. Met dit Bluetooth party sound system zit je sowieso gebakken. Hij heeft 2x 600 watt muziekvermogen en een karaokefunctie en microfoon. Wil je toch dat Spotify-lijstje draaien? Dan kun je de speaker draadloos aansluiten op je laptop, tablet of smartphone.

Bluetooth sound system Aldi
Bluetooth party sound system (Bron: Aldi)

129,99 Euro

Buffetwarmer

Je kunt tijdens de feestdagen al het eten super Instagrammable in 20 verschillende bakjes en mandjes op tafel zetten. Dat ziet er leuk uit en je followers zullen er vast van smullen. Maar jij en je gasten niet want koude groenten en aardappeltjes zijn niet te eten. Dus heb lak aan die volgers en presenteer je eten gewoon in deze all-you-can-eat-style buffetwarmer.

Aldi Buffetwarmer
Buffetwarmer (Bron: Aldi)

29,99 Euro

Robotstofzuiger met lasernavigatie

Een robotstofzuiger is nou echt zo’n product dat zichzelf verkoopt. Want met de benen omhoog een robot je huis laten schoonmaken, dat is de droom. Deze robot is eenvoudig te bedienen via je smartphone. Via de gratis app kun je ook gemakkelijk instellingen aanpassen, zoals de zuigkracht, reinigingstijden en meer.

Robotstofzuiger Aldi Lidl
Robotstofzuiger (Bron: Aldi)

299,99 Euro

Byron wifi videodeurbel

Wie had gedacht dat de deurbel ooit nog een sexy gadget zou worden? Met deze videodeurbel mis je nooit meer bezoek. Zelfs als je niet thuis bent. Zo kun je via de gratis iOS-/Android app jivebeelden zien van wie er voor je deur staat. Stuur ongewenst bezoek of de postbode gewoon door naar de buren.

Videodeurbel Aldi Lidl
Byron Videodeurbel (Bron: Aldi)

99,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 52 2019

Lidl deal: Sanitas warmtekussen voor rug en nek

De feestdagen zijn leuk, maar ook vermoeiend en soms zelfs stressvol. Zit je nek en rug compleet vast nadat je 3 uur met je minst favoriete oom of tante hebt moeten praten over Brexit en het comfort van Crocs? Hang dat dit warmtekussen om je rug en nek zodat je 31 december weer helemaal fit bent voor het volgende feestje.

Lidl warmtekussen
Warmtekussen voor rug en nek (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl deal: Livarno LUX LED-plafondlamp met kleurwissels

Bij dag is dit een standaard plafondlamp van de Lidl. Maar als het donker wordt begeef je je onder een sterrenhemel dankzij deze lamp. Tenminste, als je er recht onder staat en recht in de lamp kijkt. En als je daarna weer wegkijkt zul je ook nog een paar minuten sterretjes zien. Lijkt ons niet super prettig, maar het is wel een geinig effect.

Lidl LED-lamp
LED-plafondlamp met kleurwissels (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Lidl deal: Virobi robotstofwisser

Lidl <3 innovatie en heeft daarom het stofdoekje opnieuw uitgevonden. Het afstoffen van een hele vloer met zo’n microvezelding vinden ze wel érg lang duren. Daarom ligt er deze week een robotstofwisser in de winkel. We horen je denken: welke gek stoft zijn vloer dan af met een doekje? Dat doe je toch met een stofzuiger? Lekker belangrijk. Deze robotstofwisser waarvan je niet wist dat je hem nodig had, wil je.

Robot stofwisser Lidl
Robot stofwisser (Bron: Lidl)

29,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 52 2019

Eurdomest LED-strip

Een LED-strip is niet echt een sexy gadget. Beter dan dit kunnen we het dus niet maken. Maar hij is wel erg functioneel en dat is ook wat waard. Deze LED-strip is eenvoudig op maat te maken en te bevestigen. Daarnaast heb je keuze uitverschillenden kleurcombinaties en effecten waardoor je hem kunt inzetten als partylicht, of als functionele lamp in een kast of in je keuken.

Action LED-strip
Eurodomest LED-strip (Bron: Action)

13,95 Euro

Karaokespeaker

Deze speaker lijkt een aardig groot ding, maar als je kijkt naar de grootte van de microfoon valt het weer een beetje tegen. Maar wat verwacht je ook voor nog geen 17 Euro. Nou, op zijn minst dat je er een paar foute hitjes me kapot kunt zingen. De speaker heeft een AUX- en USB-ingang en heeft 2 speakers van 3 watt.

Karaokespeaker Action
Karaokespeaker (Bron: Action)

16,96 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 52 2019

Philips kledingstomer

De Philips kledingstomer maakt je kleding kreukvrij. Heb je een hekel aan strijken? Dan word je vast blij van dit apparaat, want die strijkplank kun je in de kast laten staan. Al moeten we zeggen dat kleding stomen ook niet de meest spannende taak is.

Kruidvat Philips kledingstomer
Philips kledingstomer (Bron: Kruidvat)

24,99 Euro

Watshome LED-lamp met sensor

Een LED-lamp die werkt op sensor is handig. Bijvoorbeeld in de gang zodat automatisch licht aan gaat wanneer je naar de wc gaat ‘s nachts. Al omschrijft de Kruidvat deze draaibare lamp wel als ‘ultra fel’. Dus wie na zijn nachtelijke toiletbezoek nog wil verder slapen kan dit lampje beter ergens anders monteren.

Kruidvat LED-lamp sensor
Watshome LED-lamp met sensor (Bron: Kruidvat)

4,99 Euro

Philips Sonicare Protective Clean elektrische tandenborstel

Met een stralende lach op je kerstfoto’s staan en met een stralende lach het nieuwe jaar in. Dat klinkt misschien heel afgezaagd, maar eerlijk is eerlijk: we willen het wel allemaal. Misschien is het wel wat te laat om nu pas te beginnen met een goede mondverzorging, maar beter te laat dan nooit. Scoor daarom deze week de Philips Sonicare elektrische tandenborstel bij de Kruidvat.

Kruidvat Philips elektrische tandenborstel
Philips Sonicare elektrische tandenborstel (Bron: Kruidvat)

59,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer van de Lidl, Action, Aldi en Kruidvat

Niet alleen deze week, maar ook in week 51 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 52 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -