Top 12 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 51

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 51 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Lidl aanbiedingen week 51 2019

Unold Broodbakmachine 68125

Er kan niets op tegen zelfgebakken brood bij het kerstontbijt. De Lidl verkoopt deze ‘Unold’ broodbakmachine waarmee je in een handomdraai een vers brood bakt. Vers ja, niet oud. Voor wie het nog niet duidelijk was dat je met een broodbakmachine vers brood bakt dat niet oud is heeft de Lidl deze machine een handige naam gegeven: ‘Unold’. De 12 programma’s op de machine kunnen tot 13 uur worden voorgeprogrammeerd. Zodat je dus alsnog geen ‘old’ brood hoeft te eten.

Lidl Broodbakmachine
Unold broodbakmachine (Bron: Lidl)

89,99 Euro

Topmove reistas met vakkensysteem

Sommige mensen hebben het functioneel inpakken van koffers en tassen tot een kunstvorm verheven. Ben jij daar niet een van? Ren dan naar de Lidl om deze reistas met vakkensysteem te halen. Zo pak je je tas gemakkelijk in en uit zonder dat het een complete chaos hoeft te worden. Dat kán natuurlijk wel nog steeds. Want het lukt de grootste sloddervossen zelfs om van deze 3 overzichtelijke vakken en het aparte schoenenvak een complete troep te maken.

Reistas met vakkensysteem Lidl
Reistas met vakkensysteem (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Livarno LUX LED-partylamp

Een rotende partylamp maakt ieder feest compleet en beter. Maar wat ons opviel is dat de Lidl deze partylamp bij hun keukenartikelen op de website heeft staan. Misschien om het wat feestelijker te maken voor wie tijdens de feestdagen in zijn eentje in de keuken staat te ploeteren. Sure, een partylamp maakt sfeer, maar even serieus. Als je tijdens de feestdagen in je eentje in de keuken staat dan heb je het simpelweg niet goed geregeld, toch?

LED-partylamp
LED-partylamp en discobol (Bron: Lidl)

3,99 Euro

#2 Aldi aanbiedingen week 51 2019

Aldi deal: Digitaal radiografisch weerstation

Er zijn twee typen mensen: de persoon die naar buiten kijkt om te weten wat het weer is, en de persoon die een erevermelding heeft op weeronline.nl en Buienradar vanwege het grote aantal bezoeken. Die laatste persoon wordt vast blij van dit weerstation. Hij heeft een duidelijke weergave van weersverwachting, de binnen- en buitentemperatuur en vochtigheid en heeft een gekleurd scherm met verlichting.

Aldi weerstation
Digitaal radiografisch weerstation (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi deal: Multifunctionele LED-lamp

Deze ietwat vreemd uitziende lamp is zo verkeerd nog niet. De gekleurde lamp bovenop de stekker is ook als afzonderlijke lamp te gebruiken. Haal hem van de stekker af en zet hem bijvoorbeeld neer in je tuin. Dat is leuk voor in de zomer. Maar in de winter kun je hem ook gewoon als nachtlampje gebruiken.

multifunctionele LED-lamp Aldi
Multifunctionele ledlamp (Bron: Aldi)

9,99 Euro

Aldi deal: Samsung Galaxy A20e

De Samsung Galaxy A20e is een degelijk toestel voor wie geen goud geld wil uitgeven aan een smartphone, maar wel een betrouwbare smartphone wil hebben. Pluspunten van de smartphone zij de groothoeklens, het infinity-beelscherm, de dual sim en het compacte formaat. Ook lekker: met deze deal van de Aldi bespaar je 20 Euro ten opzichte van wat het toestel op dit moment bij Coolblue kost.

Samsung Galaxy Aldi
Samsung Galaxy A20e (Bron: Aldi)

149,00 Euro

Aldi deal: Maginon vogelhuis met camera

Vogelspotten vereist veel geduld. Wie weinig geduld heeft maar het wel leuk vindt om naar vogeltjes te kijken kan valsspelen dankzij de Aldi. Zij verkopen namelijk een vogelhuis met camera. Dankzij de bewegingssensor neemt de camera foto- of video-opnames op van de bezoekers van het huisje. De droom van iedere luie vogelspotter die genoegen neemt met een musje per dag.

Vogelhuis met camera Aldi
Magion vogelhuis met camera (Bron: Aldi)

69,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 51 2019

Inventum teppanyaki grillplaat XL

Teppanyaki is Japanse manier van koken die is ontstaan in de periode na de Tweede Wereldoorlog waarbij wordt gekookt op een ijzeren plaat. Aldus Wikipedia. Maar ook wie deze kerst geen traditionele Japanse gerechten op het menu heeft staan kan de grillplaat gebruiken. Hij is voorzien van een anti-aanbaklaag, een opvangbakje en een verstelbare thermostaat.

Grillplaat Action
Inventum teppanyaki grillplaat XL (Bron: Action)

17,98 Euro

Tristar raclette- en gourmetset

Dit is waarschijnlijk de vijftiende raclette- en gourmetset die we voorbij hebben zien komen de afgelopen weken. Gelukkig is die gekte in januari weer voorbij. Maar heb je er de afgelopen weken nog steeds geen kunnen scoren? Of wacht je op de beste deal? Dan hebben we die hier voor je. Dit apparaat kost je namelijk nog geen 15 Euro en wordt geleverd inclusief 6 pannetjes en houten spatels. Geloof ons: goedkoper wordt het niet.

Tristar raclette Action
Raclette- en gourmetset (Bron: Action)

11,98 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 51 2019

Watshome smartfryer

Een frituurpan is goed om friet en andere vettige snacks mee te maken. Een airfryer, of smartfryer, is goed voor veel meer dan dat. Zo kun je er bijvoorbeeld ook groenten in klaarmaken. Maar een groentekroket kan natuurlijk ook nog steeds.

Kruidvat Airfryer
Watshome Smartfryer (Bron: Kruidvat)

49,99 Euro

Canon Pixma MG3050 All-In-One printer

Printers zijn de elektronische apparaten die negen van de tien keer niet werken als je dat wilt. Waarom niet? Dat weet niemand. Wil jij toch zo’n eigenwijs apparaat in huis hebben? Die keuze is aan jou. Kruidvat verkoopt in ieder geval deze week een betaalbare Canon all-in-one printer, scanner en kopieerapparaat met wifi.

Canon printer Kruidvat
Canon Pixma MG3050 ALL-IN-ONE Printer (Bron: Kruidvat)

39,99 Euro

LED-discolamp

We hebben de beste gadget van deze week tot het laatst bewaart. Geloof ons als we zeggen dat dit de beste 2,69 Euro is die je dit jaar besteedt. Draai deze LED-lamp in iedere willekeurige fitting en het feest kan beginnen.

LED-discolamp Kruidvat
Roterende LED-discolamp (Bron: Kruidvat)

2,69 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook vorige week waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 51 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -