Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 9

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 9 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 9 2020

Retro toaster

Bij Aldi vind je deze week een aantal keukenapparaten met een retro-tintje. Neem bijvoorbeeld deze toaster. Hij heeft een retro-look en een aantal functies die ook niet perse erg geavanceerd zijn. Maar handig is hij wel. Je kunt de twee roostergleuven namelijk apart van elkaar gebruiken. Zo toast jij goudbruine bammetjes terwijl je partner gaat voor de diep zwarte korsten om die er vervolgens weer af te schrapen. De toaster heeft ook een opwarmfunctie en uitneembare kruimellades.

Retro toaster Aldi
Retro toaster (Bron: Aldi)

29,99 euro

Silk’n Revit Essential microdermabrasie

Nog nooit van microdermabrasie gehoord? Dan ben je niet de enige. Maar blijkbaar is het hot en happening. Het is dé behandeling als het gaat om houdveroudering. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat dit apparaat je huid veroudert maar hij pakt tekening van veroudering juist aan. Het apparaat exfolieert je dode huidcellen. Dat dus. Wie het een kans wil geven kan er deze week een bij de Aldi op de kop tikken.

Aldi microdermabrasie
Microdermabrasie (Bron: Aldi)

29,99 euro

Philips airfryer

Naast microdermabrasie is ook de airfryer hot. Hij frituurt zowel friet als groente met hete lucht waardoor het ‘gezonder’ is dan frituren in vet. Naast frituren kan een airfryer ook bakken, grillen en zelfs braden. Je hebt dus haast geen keuken meer nodig. Dit apparaat bakt niet alleen met minder vet, maar werkt volgens Philips ook 30 procent sneller dan een traditionele frituurpan. Maar het grootste voordeel is volgens ons toch echt dat je er mee kunt frituren zonder dat je complete huis ruikt naar een snackbar.

Philips airfryer Aldi
Philips airfryer (Bron: Aldi)

79,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 9 2020

Crivit hartslagmeter met horloge

Er zijn honderden apps beschikbaar die je fitheid monitoren en je prestaties meten. Iedere app heeft bepaalde specificaties en functies die de ander moet overtreffen. Wie vanwege keuzestress zijn hardloopschoenen niet meer aan durft te trekken raden we deze Bluetooth hartslagmeter met horloge van de Lidl aan. Hij meet je afgelegde afstand, hartslag en nog veel meer. Dat moet voldoende zijn lijkt ons zo.

Crivit hartslagmeter Lidl
Crivit hartslagmeter (Bron: Lidl)

29,99 euro

Tafelcontactdoos-dobbelsteen met USB-poorten

Een contactdoos is geen enorm spannende gadget, maar toch is het een crowd pleaser. Dat komt doordat ieder huis en kantoor standaard te weinig stopcontacten heeft waardoor het vechten is om je smartphone en laptop op te laden. Bespaar deze ellende en schaf een grote stekkerdoos of deze tafelcontactdoos aan. Hij heeft vier stopcontacten en twee USB-poorten.

USB tafelcontactdoos Lidl
Tafelcontactdoos-dobbelsteen met USB poorten (Bron: Lidl)

7,99 euro

Silvercrest multihakker

Een goede keukenmachine of multihakker is onmisbaar in de keuken. Je maakt er namelijk met een druk op de knop een saus, dip, salsa of smoothie mee. Het is namelijk makkelijker dan je denkt om je eigen verse hummus en guacamole te maken. Deze multihakker heeft een turboknop, uitneembare RVS-messen en afneembare standvoet die je ook als deksel kunt gebruiken.

silvercrest multihakker Lidl
Silvercrest multihakker (Bron: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Silvercrest DAB+- en wekkerradio met LCD-kleurenscherm

Tegenwoordig gebruikt zeker de helft van de smartphone-eigenaren hun smartphone als wekker. Jij ook? Dat betekent dat je iedere dag direct nadat je je ogen open doet naar je smartphone kijkt. Dat mag, maar het kan relaxter. Bijvoorbeeld door je te laten wekken door de radio. Al moet je dan wel geluk hebben dat er nét een fijn nummertje wordt gedraaid. Wie dit wel eens wil proberen kan bij de Lidl terecht voor deze wekkerradio met LCD-kleurenscherm. Leuke extra: hij heeft ook een sleeptimer die helpt bij het in slaap vallen.

wekker radio met LCD scherm Lidl
Radio en wekker met kleurenscherm (Bron: Lidl)

29,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 9 2020

Fichero elektronische digitale kluis

Bewaar je meest waardevolle spullen in een kluis van de Action. Waarom? Geen enkele goed getrainde inbreker verwacht dat jij je goud en cash toevertrouwt aan deze kluis. Maar hij werkt wel degelijk voor wie zijn persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel op wil bergen.

elektronische digitale kluis Action
Fichero elektronische digitale kluis Bron: Action)

9,95 euro

Oral-B elektrische tandenborstel Pro 500

Dit is een elektrische tandenborstel voor wie van zijn gebit en van Nederland houdt. De oranje Oral-B Pro 500 elektrische tandenborstel is simpel in gebruik en verwijdert tot 100% meer tandplak. 100% meer dan wat? Dat vertelt Action er niet bij. Maar het zal zeker 100% meer zijn dan wanneer je helemaal nooit tanden poetst.

elektrische tandenborstel Oral-B Action
Oral-B elektrische tandenborstel (Bron: Action)

23,95 euro

Solar mozaïek tuinlamp

De Action heeft groots ingeslagen in solar-tuinlampen. Zo scoor je er nu deze mozaïek-lampen die automatisch aan gaan bij schemering. Vindt jij ook dat mozaïek alleen thuishoort in Pompei? Dan kun je ook voor deze neutrale uitvoering gaan. Ook die werkt op zonne-energie. Zijn ze beide niet flamboyant genoeg voor je? Check dan deze flamingo-variant.

Solar tuinlamp Action
Solar mozaïek tuinlamp (Bron: Action)

5,95 euro

Grundig draadloze oortelefoon

Draadloze oortelefoons hoeven geen rib uit je lijf te kosten. Bij de Action scoor je namelijk deze draadloze Bluetooth oordopjes voor nog geen 10 euro. Dat is geen geld. Maar mag je voor nog geen tien euro ook kwaliteit verwachten? Niet echt. Al is deze Grundig oortelefoon wellicht het proberen waard. Hij gaat volledig opgeladen tot vier uur mee en wordt geleverd in een handig etui.

Grundig draadloze oortelefoon Action
Grundig draadloze oortelefoon (Bron: Action)

9,95 euro

#5 Meer aanbiedingen

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 9 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -