Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl en Action folder: week 26

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 26 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

#1 Aldi aanbiedingen week 26 2020

2-in-1 houtskoolgrill-vuurkorf

Bij Aldi scoor je deze week een houtskoolgrill-vuurkorf. Er gaat misschien niet direct een belletje rinkelen over hoe een dergelijk apparaat er uit ziet, maar de foto maakt misschien meer duidelijk. De enorme grill heeft een grillschaal en een vuurkorf. Daarnaast lijkt het ook op een sta-tafel maar we weten niet of hij daarvoor bedoeld is. De drie houten zijplanken laten het in ieder geval wel zo lijken.

houtskool vuurkorf Aldi
Houtskoolgrill-vuurkorf (Afbeelding: Aldi)

249,00 euro

Inventum koffiezetapparaat KZ712D

Een goede kop koffie hoeft niet altijd uit de meest geavanceerde Italiaanse espressomachine te komen. Filterkoffie kan net zo lekker zijn. Met de juiste bonen en juiste maling zet je met dit goedkope koffiezetapparaat een heerlijke kop zwarte koffie. Het apparaat heeft een warmhoudfunctie en display met timer.

invented koffiezetapparaat Aldi
Inventum koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

29,99 euro

Radiografische reiswekker

Heb je reisplannen? Good for you. We zijn niet jaloers. Bij Aldi kun je deze week een reiswekker scoren die mee kan in je koffer. Hij heeft verschillende functies zoals een temperatuuraanduiding en wekker. Al is het te hopen dat je tijdens je vakantie de wekker-functie niet hoeft in te schakelen.

reiswekker Aldi
Radiografische reiswekker (Afbeelding: Aldi)

8,99 euro

#2 Lidl aanbiedingen week 26 2020

Lidl deal: Nevadent monddouche

Een monddouche is iets anders dan met open mond onder de douche gaan staan. Kwam je daar net pas achter? Misschien is het dan verstandig deze echte monddouche eens uit te proberen. Lidl’s exemplaar heeft een instelbare waterstraalintensiteit en wordt geleverd met twee opzetborsteltjes.

Nevadent monddouche Lidl
Nevadent Monddouche (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Zoofari voerbak met geïntegreerde weegschaal

Deze voerbak is voor de echte luxepoezen en schoothondjes. Hij heeft een geïntegreerde weegschaal waardoor je er zeker van bent dat je hond of kat nooit een grammetje te weinig (of te veel) eten krijgt. De voerbak werkt zowel met droog- als nat voer.

voerbak weegschaal Zoofari Lidl
Voerbak met geïntegreerde weegschaal (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Silvercrest fitness-armband

Lidl verkoopt deze week weer een aantal lekkere gadgets om jezelf fit mee te houden. Deze activity tracker maakt jou niet fit, maar herinnert je wel aan je calorieverbruik, aantal stappen en afgelegde afstand. Koppel hem aan de gratis bijbehorende app om al deze data (en meer) te bekijken.

Silvercrest fitness armband Lidl
Silvercrest fitness armband (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

#3 Action aanbiedingen week 26 2020

Re-load datakabel met ledlicht

Action verkoopt deze week een datakabel met verlichting. Heel cool, aldus Action. Of het heel cool is mag je zelf beoordelen, maar handig is het wel. De kabel is namelijk ook in het donker zichtbaar zodat jij er ‘s nachts onderweg naar het toilet niet over struikelt.

re-load datakabel leslicht Action
Reload datakabel met ledlicht (Afbeelding: Action)

2,69 euro

Maxxter nekhouder

Deze nekhouder is niet bedoeld om je nek op de juiste plek te houden. De naam is een beetje misleidend. Of simpelweg onjuist. Deze houder is namelijk bedoeld om je smartphone overeind te houden. En je hangt hem om je nek. Snap je het nu? Zo kun je hands-free videobellen terwijl je languit op de bank ligt.

maxxter nekhouder Action
Maxxter nekhouder (Afbeelding: Action)

2,22 euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 26 2020

Watshome Air Cooler

Deze compacte luchtkoeler brengt verkoeling in de zomerse hitte. Dankzij het compacte formaat is hij volgens Kruidvat ook geschikt voor onderweg. Bijvoorbeeld als je het zweet je weer eens uitbreekt in de trein, of als je oude auto geen airco heeft. De koeler heeft ook een USB-aansluiting en verlichting. Dit laatste is niet perse functioneel maar staat wel, ehm, feestelijk.

Watshome Air Cooler Kruidvat
Watshome Air Cooler (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

Watshome digitale wekker met QI lader

Wil je niet gewekt worden door je smartphone? Laat deze wekker het vuile klusje dan klaren. Wie zijn smartphone echter wel naast zijn kussen wil houden tijdens het slapen kan hem op deze wekker leggen. Hij heeft namelijk een QI-functie waardoor hij een smartphone draadloos oplaadt. Mits die ook QI-gecertificeerd is natuurlijk. De wekker geeft de tijd weer en heeft ook een ingebouwde thermometer.

watshome digitale wekker QI lader Kruidvat
Watshome digitale wekker (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

Wegwerp onderwatercamera

Een smartphone die onderwater foto’s maakt is tof, maar zeker niet toffer dan een onderwater wegwerpcamera. En dat zelfs ondanks dat de ontwikkelde foto’s van een onderwater wegwerpcamera er uit zien alsof ze in het water hebben gelegen. Die kun je vervolgens weer fotograferen met je flitsend nieuwe smartphone om ze online te gooien. Deze week is de tweede voor de halve prijs, dus snel naar de Kruidvat om er twee te scoren.

onderwater wegwerpcamera Kruidvat
Onderwater wegwerpcamera (Afbeelding: Kruidvat)

9,99 euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat

Net als deze week lagen er ook vorige week een aantal toffe gadgets in de schappen van Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fijne gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het altijd de moeite waard om alle folders even goed door te bladeren. Heb je daar geen zin in? No worries. We helpen je er graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 26 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -