Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 48

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 40 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 48 2019

Aldi robotstofzuiger met laadstation

Deze robotstofzuiger van de Aldi is je nieuwe beste vriend. Hij scannt je kamer, maakt de vloer spik en span schoon, en denkt vervolgens zelf aan opladen. Waar jij aan moet denken? Of je tosti al bijna klaar is en of je nog genoeg tijd hebt om 4 afleveringen van je favoriete serie te binge watchen.

Robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger met laadstation (Bron: Aldi)

99,99 Euro

Aldi Fondueset

Menigeen smelt bij het idee van een avondje fondueën. Daarom heeft de Aldi voor de ware kaaskoppen onder ons een fondueset in de aanbieding. De set heeft een fondue-ring, rvs vorkjes en werkt op elektriciteit.

Fondueset Aldi
Fondueset (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi Ultrasoon reinigingsapparaat

Wie het Google vraagt vindt vast een aantal handige tips om sieraden, horloges, en beugels mee te reinigen. Maar wil je de reiniging van je beugels en kunstgebit niet overlaten aan wat tips van een vreemde op het web? Scoor dan dit ultrasoon reinigingsapparaat. Die reinigt door middel van ultrasone golven met een frequentie van 46kHz. Hij is ook geschikt voor kleine voorwerpen.

Aldi ultrasoon reinigingsapparaat
Utrasoon reinigingsapparaat (Bron: Aldi)

19,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 48 2019

Garmin Navigatiesysteem drive 5

Garmin is net als TomTom een van de merken waar veel mensen in vertrouwen als het gaat om navigatie. Deze GPS-navigatie heeft een 5-inch display en heeft een touchscreen-bediening. Het navigatiesysteem is voorzien van kaarten van 46 Europese landen. Je kunt dus direct de weg op zonder bang te zijn niet meer thuis te komen. Want ‘de weg vragen’ is zó 1999..

Garmin navigatiesysteem
Garmin navigatiesysteem (Bron: Lidl)

89,00 euro

Melinera laserprojector </h
Deze laserprojector belooft de mooiste kerstverlichting op de muren van je huis te projecteren. Wij willen dit eerst zien voor we het geloven, maar met een projectieoppervlak van 280 vierkante meter zijn onze verwachtingen hoog gespannen.

laserprojector Lidl
Laserprojector (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Silvercrest 10.000 mAh powerbank

Bang dat je smartphone het geen dag volhoudt? Neem dan een powerbank mee. Met deze 10.000 mAh Powerbank van de Lidl laad je je smartphone met gemak op. Het LED-scherm vertelt je precies hoe het is gesteld met de status van de batterij. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs.

Silvercrest Powerbank
10.000 mAh powerbank (Bron: Lidl)

17,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 48 2019

Action Smartfryer XL

Bak friet, aardappels en groente zonder vet of boter in deze smartfryer. De Smartfryer XL van de Action heeft van de consumentenbond een 7.1 gekregen. Dat is geen slechte score! En om dat te vieren gooien we alvast een portie mini-loempia’s in de fryer.

Action Smartfryer
Smartfryer XL (Bron: Action)

39,92 Euro

Action Battletron game-muis

De action verkoopt een game-muis voor minder dan tien euro. Verwacht geen premium kwaliteit, maar eerder een leuk hebbeding voor de beginnende gamer. De muis heeft lichteffecten in zeven verschillende kleuren en is voorzien van acht knoppen. We kunnen je niet verzekeren dat je geen muisarm krijgt van deze gadget, maar voor dit geld is hij wellicht het proberen waard.

Gamemuis Action
Game-muis (Bron: Action)

5,67 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 48 2019

Marshall Major 3 Bluetooth On Eear koptelefoon

De Kruidvat heeft deze week een aantal hele lekkere gadgets in de schappen liggen. Zo ook deze Marshall Major 3 Bluetooth hoofdtelefoon. Precies, een headphone van het merk dat bekend is om zijn gitaarversterkers. Ondergetekende heeft deze hoofdtelefoon ook en kan je verzekeren dat het een goede aankoop is. Hij heeft Bluetooth versie 4.2, een 3.5 mm mini-jack aansluiting en de accu gaat echt langer dan 30 uur mee.

Marshall Bluetooth koptelefoon
Marshall Major 3 Bluetooth headphone (Bron: Kruidvat)

79,99 Euro

Senz XXL Stormparaplu

Ben je een beetje in de brugklas blijven hangen en vind je het nogsteeds genânt om met een regenbroek over straat te gaan als het giet? Koop dan deze stormparaplu.

Stormparaplu kruidvat Aldi
Stormparaplu (Bron: Kruidvat)

14,99 Euro

Denver SW-160 smartwatch

Wie zijn sportprestaties en activiteit wil monitoren kan daarvoor een smartwatch gebruiken. We kennen natuurlijk de exemplaren van Fitbit en de Apple Watch, maar het kan ook goedkoper. Kijk bijvoorbeeld naar deze smartwatch met ingebouwde HR-sensor die je hartslag bewaakt. Daarnaast geeft hij notifcaties van je e-mails, agenda-evenementen en social media-activiteit. De watch is compatibel met iOS8 of hoger en Android 4.4 of hoger.

Kruidvat smart watch Aldi
Smart watch (Bron: Kruidvat)

29,99 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 32 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 40 liggen er weer een aantal lekkere deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -