Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 47

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 47 liggen er weer een aantal goede deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 47 2019

Aldi heteluchtventilator

Voor de oplettende onder ons: het is herfst en de winter komt er aan. De temperaturen zijn gedaald en de hittegolven zijn voorbij. En dat is voor sommige mensen een probleem. Vooral wie vrijwillig te veel huur betaalt voor een oud huis in de Randstad. Die huizen hebben namelijk vaak geen dubbelglas en fatsoenlijke isolering. Zij kunnen terecht bij de Aldi voor hun redding: deze heteluchtventilator.

Heteluchtventilator Aldi
Heteluchtventilator (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi Dubbel wafelijzer

Wat er beter is dan een wafelijzer? Juist, een dubbel wafelijzer. Maak het lekkerste ontbijt of de lekkerste snack in je eigen keuken. De bakplaten hebben een anti-aanbaklaag voor een eenvoudige reiniging. De temperatuur is traploos instelbaar en hij heeft een oververhittingsbeveiliging. We halen dit apparaat alleen al in huis voor de goddelijke geur die het bakken verspreidt.

Dubbel wafelijzer Aldi
Dubbel wafelijzer (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi Accu-handstofzuiger

De handstofzuiger van de Aldi is eigenlijk een kruimeldief op steroïden. Dankzij de extra gemotoriseerde borstel reinigt hij met gemak harde vloeren en tapijten. Het reservoir is eenvoudig te legen en de Li-ion accu is gemakkelijk te wisselen en opladen. Dit is een handige stofzuiger voor wie de kamer snel ‘voor het oog’ schoon wil maken.

Aldi accu-handstofzuiger
Accu-handstofzuiger (Bron: Aldi)

79,99 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 47 2019

Lidl Denver Elektrische step

De elektrische step wordt steeds normaler in het straatbeeld. En dat is logisch, want hij is heel praktisch. Vooral wanneer je van A naar B moet reizen en onderweg de trein pakt. De step heeft een multifunctioneel display, gemakkelijk inklapbaar en door het lage gewicht zo mee te nemen. De maximale snelheid van de step is 20 km/u.

Aldi Lidl elektrische step
Denver Elektrische step (Bron: Lidl)

179,00 Euro

Silvercrest wijnkoelkast

Wie een klimaatkast in huis heeft, kan zijn wijn altijd op de juiste temperatuur serveren en drinken. Zo kunnen jij en je vriendjes lekker kletsen over hoe vol, rond, fruitig en droog de wijn is. En wie de meeste chocolade, abrikoos, rode vruchten of kaneel proeft. Deze aroma’s kun je daadwerkelijk proeven wanneer de wijn op de juiste temperatuur is. Deze koelkast is geschikt voor 8 flessen. Hij heeft een traploos instelbare temperatuur tussen de 7 en 18 graden.

Aldi Silvercrest wijnkoelkast Lidl
Silvercrest wijnkoelkast (Bron: Lidl)

99,99 Euro

Elektrische wandhaard

Sommige huizen hebben helaas geen open haard. Er zijn natuurlijk video’s op YouTube te vinden die 24-uur lang een open haard weergeven, maar dit is niet hetzelfde als een echte open haard. De Lidl biedt een goede middenweg: een elektrische wandhaard. Hij is ook te gebruiken als sfeerverlichting zonder warmte. Nét iets minder nep dan een YouTube video, en nét iets sfeervoller.

Lidl elektrische wandhaard
Silvercrest elektrische wandhaard (Bron: Lidl)

89,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 47 2019

Action Noc-ter draadloos weerstation

Wacht jij nu al met smart op de Elfstedentocht? Haal dan een weerstation in huis zodat je het weer perfect kunt monitoren. Dit weerstation heeft een kleurenscherm, een klok, wekker en kalender. Plaats de outdoor-sensor buiten voor een accurate weervoorspelling.

Draadloos weerstation Action
Draadloos weerstation (Bron: Action)

13,77 Euro

Action Home Essentials glazen waterkoker

Maak heet water voor een lekkere kop thee met deze 2200 watt waterkoker. Hij is gemaakt van glas waardoor je, mocht je je vervelen, goed in de gaten kunt houden of het water al bijna kookt.

Action waterkoker
Glazen waterkoker (Bron: Action)

12,88 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 47 2019

Houten wekker met QI-lader

Wekkers zijn nooit leuk, maar ze kunnen wel functioneel en stijlvol zijn. Dit geldt ook voor de houten wekker van de Kruidvat. Deze wekker heeft namelijk een QI-lader waarmee je je devices draadloos kunt opladen.

Draadloze oplader wekker Kruidvat
Wekker met QI-oplader (Bron: Kruidvat)

14,99 Euro

Kruidvat Gaming muis

Ben jij tot nu toe nog niet zo’n topper in gamen, of wil je nog beter worden? Dan is het een idee een gaming muis aan te schaffen. Deze muis is supersterk door de met metaal verstevigde bodem. Mocht je gefrustreerd met je muis gooien dan overleeft deze dat dus zeker. Hij heeft een optische sensor die je kunt aanpassen van 800 tot aan 2400 DPI.

Kruidvat gaming muis
Gaming muis (Bron: Kruidvat)

7,99 Euro

Canon Ixus 185 Camera

Wie een goede smartphone heeft zal niet snel een camera kopen. Toch is het lekker soms een camera bij je te hebben die wat extra functies heeft. Daarnaast betekent het dat je smartphone gewoon thuis kan blijven. Dat is ook niet verkeerd. De Canon Ixus 185 compactcamera is ideall om mee te nemen op vakantie of een andere trip. De camera heeft 8x optische zoom waarmee je goede opnames maakt van verafgelegen onderwerpen.

Canon IXUS
Canon IXUS (Bron: Kruidvat)

99,00 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Meer lekkere Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals

Niet alleen deze week, maar ook in week 46 waren er fijne gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen iedere week fantastische gadgets voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 47 liggen er weer een aantal goede deals op je te wachten. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -