Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 39

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

Je verwacht het misschien niet, maar niets is minder waar. Iedere week hebben Action, Lidl, Kruidvat en Aldi fijne gadgets in de schappen liggen voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Met onze top gadgets lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 39 liggen er weer fantastische deals op je te wachten, waar jij zonder twijfel gelukkig van gaat worden. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

- Advertentie -

#1 Aldi aanbiedingen week 39 2019

Aldi Maginon carkit

We hoeven niet op de stoel van de docent of ouder te gaan zitten en je te vertellen dat rijden en smartphones niet samengaan. Toch bellen tijdens het rijden? Gebruik dan een carkit als deze. Deze carkit is voorzien van bluetooth-functie waarmee je ook je favoriete tunes van je smartphone door je autoboxen kunt pompen.

Carkit Aldi
Carkit (Bron: Aldi)

14,99 Euro

Aldi Accu-druppellader 6/12 V

Wie het zekere voor het onzekere wil nemen doet er goed aan een accu-druppellader in zijn auto te hebben. Of voor wie een elektrische fiets heeft: in de fietstas. De lader is voorzien van lcd-beeldscherm en is beveiligd tegen oververhitting en verkeerde polariteit.

Accu-druppellader
Accu-druppellader (Bron: Aldi)

14,99 Euro

Externe harde schijf 1 TB

Het maken van een backup van de documenten en foto’s die op je tablet, laptop en smartphone zijn is altijd een goed idee. Heb je ooit iemand horen balen van alle foto’s die nu veilig dubbel opgeslagen zijn? Nee, dat heb je niet. Daarom verkoopt de Aldi deze week een externe harde schijf zodat ook jij niet in complete paniek hoeft te raken wanneer je laptop kuren begint te vertonen.

Aldi Externe Harde schijf
Externe harde schijf 1 TB (Bron: Aldi)

59,99 Euro

Aldi Beef- en pizzamaker

Mama mia! Wij hebben al een aantal nachtjes voor de deur van de Aldi geslapen om deze pizzamaker te kunnen inslaan. De gasgrill die is gemaakt van roestvrijstaal heeft een grilltemperatuur tot 800 graden. Daar kun je heerlijke pizza’s mee bakken of steaks mee grillen. Al gaat onze voorkeur uit naar dat eerste.

Aldi
Beef- en pizzamaker (Bron: Aldi)

149,00 Euro

#2 Lidl aanbiedingen week 39 2019

GSW Energiebesparende pan

De Lidl is lekker bezig en verkoopt deze week een aantal producten onder de noemer ‘energiebesparend’. Zo ook deze pan. Deze helpt je om sneller te koken op een energiezuinige manier. De aluminium pan heeft een energiebesparende thermosbodem en is voorzien van een anti-aanbaklaag. Ideaal om mee te bakken en te braden. Alleen de prijs is helaas niet enorm geldbesparend.

Lidl
Energiebesparende pan (Bron: Lidl)

49,99 Euro

Silvercrest PC-Soundbar

Het geluid dat uit tv’s komt is slecht, daarom kiezen veel mensen voor een soundbar. Maar het geluid uit onze laptops is zeker net zo schel. Je kunt er voor kiezen deze aan te sluiten op een Bluetooth speaker, maar de Lidl biedt een alternatief met deze PC-soundbar. Ja je ziet het goed, er zit een snoer aan deze gadget. Niet zo 2020 als je misschien zou willen, maar voor deze prijs kun je niet veel meer (of in dit geval minder snoer) verwachten.

Soundbar Lidl
PC-soundbar (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl Silvercrest Personal Care Personenweegschaal

De Lidl geeft weegschaal een nieuw imago. Die kan namelijk wel iets stoerder en mannelijker volgens de Duitse supermarktketen. Hoe dat er uit ziet? Met een cockpit-display en motorgeluiden natuurlijk. Vet. Nee, komisch. Middels vier geavanceerde sensoren wordt jouw gewicht nauwkeurig bepaald, terwijl je tijdens het verplaatsen motorgeluiden hoort. Tja…

Weegschaal Lidl
Personenweegschaal met motorgeluiden (Bron: Lidl)

14,99 Euro

#3 Action aanbiedingen week 39 2019

Tristar snoeloze handstofzuiger

Wie een klein huishouden heeft en niet veel geld aan een stofzuiger wil uitgeven is bij de Action aan het goede adres. Deze draadloze stofzuiger gaat namelijk 40 minuten mee. In die tijd kun je precies je 1-kamerflat stofzuigen of je 1-gezinswoning voor het oog mee schoonmaken.

Action
Tristar snoerloze handstofzuiger (Bron: Action)

49,98 Euro

Sologic draadloze oplader + powerbank

Deze draadloze oplader functioneert zowel als oplader als powerbank. Hee, wacht is even, is dat niet hetzelfde? Enfin. De oplader is voorzien van een 5W snoerloze uitgang en is geschikt voor alle smartphones met QI-oplaadfunctie.

Powerbank
Draadloze oplader + powerbank (Bron: Action)

12,95 Euro

#4 Kruidvat aanbiedingen week 39 2019

Spa mini massageapparaat

We lezen iets over een massage en zien vervolgens dat het apparaatje minder dan vijf euro kost: verkocht! Dit apparaat geeft een krachtige drie-punts mini massage. Perfect voor in je nek, benen, armen; eigenlijk overal. Het apparaatje is klein en functioneert daarom perfect als een massage voor onderweg.

Kruidvat
Mini massageapparaat (Bron: Kruidvat)

3,99 Euro

Verschillende remanufactured smartphones

Bij de kruidvat kun je nu je ouwe favoriete smartphones kopen voor een kleine prijs. Zo verkopen ze bijvoorbeeld de iPhone SE voor niet 379, maar voor 179 Euro. Andere iPhones die de winkel verkoopt zijn de iPhone 6 en de iPhone 7. Goede deals voor de Apple-fan die geen goud geld wil neerleggen voor de nieuwe smartphones. Of voor de SE-fan die geen geld wil neerleggen voor een telefoon ter grootte van een tablet..

Vanaf 179 Euro

#5 Meer aanbiedingen

Niet alleen deze week, maar ook in week 38 waren er fantastische gadgets te vinden bij deze winkels. Aldi, Lidl en Action weten ons steeds weer te verbazen. Net als deze geniale gadgets op AliExpress trouwens.

Je verwacht het misschien niet, maar niets is minder waar. Iedere week hebben Action, Lidl, Kruidvat en Aldi fijne gadgets in de schappen liggen voor een kleine prijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week de folders door te bladeren. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Met onze top gadgets lichten wij het beste van de vier winkels uit. Ook in week 39 liggen er weer fantastische deals op je te wachten, waar jij zonder twijfel gelukkig van gaat worden. Klik hieronder op volgende om te kijken welke gadgets we deze week hebben uitgezocht!

[ad_2]

- Advertentie -