Strijd tegen muggen met deze vijf AliExpress gadgets

[ad_1]

Er is niks vervelender dan om ‘s nachts wakker te worden van een jeukend gevoel en vervolgens gezoem bij je oren. Muggen zijn een vervelende plaag en voegen niks toe aan de wereld. Dus zit er maar één ding op: ze bestrijden. Vroeger moest je hele nachten opblijven en hopen dat de beesten op de muur gingen zitten en je ze vervolgens kon pletten. Vandaag de dag hab je allemaal handige gadgets. Dit zijn vijf handige AliExpress gadgets in de strijd tegen de muggen.

Strijd tegen muggen met deze vijf AliExpress gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

- Advertentie -

Elektrische vliegenmepper

We beginnen dit overzicht met een elektrische vliegenmepper. Nu kun je die vandaag de dag in vele verschillende vormen en maten vinden bij zoiets als de Blokker. Toch is deze elektrische vliegenmepper zeer fijn. Hij heeft een behoorlijk groot oppervlakte om mee te meppen en beschikt over een batterij die je kunt opladen. Geen geklooi met weggooi batterijen dus. Daarnaast beschikt hij over een systeem die je geen schok geeft als je hem per ongeluk aanraakt. Hij is dus veilig in gebruik. Voor 11,79 euro koop je hem hier.

Strijd tegen muggen met deze vijf AliExpress gadgets

Muggen opzuiger

De elektrische vliegenmepper is vooral handig wanneer je te maken hebt met een mug die je aanvalt. Dat kun je ook voorkomen met deze muggen opzuig lamp. Dat is althans het idee dat het device bij mij geeft. Het device straalt een licht uit die muggen aantrekt. Vervolgens worden de muggen via de ventilator naar binnen opgezogen en kunnen ze daar niet meer uit ontsnappen en gaan ze uiteindelijk dood. Hij is overigens redelijk stil, dus je kunt hem ‘s nachts aan laten staan. Voor 10,70 euro is hij te koop bij AliExpress.

Muggen centrifuge

Dit product doet min of meer hetzelfde als het bovenstaande product. Het verschil zit hem voornamelijk in de vorm. Waar het vorige product er vanuit gaat dat de muggen er overheen vliegen en zo worden opgezogen, daar maakt deze muggen centrifuge, om het zo maar even te noemen, gebruik van een gat waar de muggen invliegen. Zij worden door het ultraviolette licht er naar toe aangetrokken en worden dan opgezogen. Dan heb je er geen last meer van en kun je gerust slapen. Hij is vanaf 9,81 euro te koop.

Strijd tegen muggen met deze vijf AliExpress gadgets

Muggen wegjager voor de tuin

Met het warme weer probeer je soms in de tuin verkoeling te vinden. En daar heb je natuurlijk ook muggen. Gelukkig kun je gebruik maken van dit handige gadget. Het zendt een ultrasonisch signaal uit, waardoor ongedierte als muggen op afstand blijven. Ook zouden muizen er niet van houden, dus daar ben je ook gelijk vanaf. Voor 3,68 euro kan hij van jou zijn.

Muggen zapper

Het laatste product wordt omschreven als een muggenzapper. Het is een device met een paarse ultraviolette lamp in het midden. Nu had ik stiekem gehoopt dat die onder stroom zou staan en dat de muggen gelijk gekild werden wanneer ze er tegen aan knalde. Maar ook dit systeem maakt gebruik van een ventilator die de beesten naar beneden zuigt en op die manier doodt. Effectief is het wel en het moet er voor zorgen dat je tijdens het slapen geen last hebt van vervelend gezoem. Hij is vanaf 8,29 euro te koop.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:

Strijd tegen muggen met deze vijf AliExpress gadgets

[ad_2]

- Advertentie -