Star Wars op AliExpress: deze 5 gadgets zijn echte must-haves!

[ad_1]

Sinds de allereerste Star Wars-film is er altijd veel merchandise gemaakt op basis van de film. Als je een Star Wars-verzamelaar bent, dan kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. En het kan duur zijn. Gelukkig is er op AliExpress veel keuze wanneer het neerkomt op Star Wars. Er is veel namaak LEGO, waarmee je de meest toffe dingen kunt bouwen. Maar ook zijn er veel gadgets die leuk zijn om te hebben of om als cadeau weg te geven. Wij zijn in er archieven van de website gedoken en vonden deze vijf toffe gadgets.

5 Toffe Star Wars-gadgets van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

- Advertentie -

Darth Vader LED Sleutelhanger

Darth Vader is en blijft één van de belangrijkste personages wanneer het aankomt op Star Wars. Met deze sleutelhanger kun je hem altijd bij je dragen. Bovendien kun je zijn ogen rood laten oplichten wanneer je er op drukt en maakt hij geluid. Je kunt ook kiezen voor een Stormtrooper- of Yoda-variant, maar mij lijkt de Darth Vader-versie toch het meest interessant. Vanaf 0,85 euro is hij bij AliExpress te koop.

Star Wars Aliexpress

Drinkmok die blijft roeren

Drink je graag koffie of thee en wil je daarbij een unieke ervaring hebben, dan is deze drinkmok een absolute aanrader. Ten eerste heeft de mok een toffe art van Darth Vader (daar is hij weer!), maar het is voornamelijk de techniek die in de mok zit. Door op het knopje te drukken, begint de vloeistof die er in zit rond te draaien, alsof de Force dat doet. Handig wanneer je graag melk en suiker in je drankje hebt of gewoon iets leuks wilt doen. Voor 11,47 euro scoor je hem bij AliExpress.

Star Wars Aliexpress

BB8-robot

De nieuwe trilogie van Star Wars heeft een hoop nieuwe personage geïntroduceerd. Eén van de leukste daarvan is wat mij betreft BB8. het kleine robotje kan heel snel vooruit rollen en weet in de films de helden vaak op een handige manier te helpen. Met deze op afstand bestuurbare BB8 kun je de films naspelen. Of gewoon een hindernisbaan neerzetten en de robot daardoor heen te laten navigeren. Wanneer je hem hebt opgeladen, kun je er dertig minuten lang los meegaan en heeft hij een bereik van dertig meter. Hij is vanaf 22,76 euro te koop bij AliExpress.

Diverse Star Wars Sleutlehangers

Je sleutels heb je eigenlijk altijd wel bij je en het is soms handig om er een sleutelhanger aan te hangen, om de bos op die manier iets groter te maken. De kans dat je een enkele sleutel kwijt raakt is op die manier een stuk kleiner. En wat is er nou beter dan een leuke sleutelhanger op basis van Star Wars, zonder dat het heel duur hoeft te zijn? Deze set heeft veel keuze, dus werp er zeker een blik op. Vanaf 1,17 euro zijn ze te koop bij AliExpress.

Darth Vader actiefiguur

Het laatste product is een actiefiguur van Darth Vader. Ja, het personage is en blijft populair. Dus we sluiten af met dit nette figuurtje, die ideaal is om aan kinderen te geven. Voor een verjaardag bijvoorbeeld. Met zijn prijs is het niet te gek qua prijs, terwijl hij qua kwaliteit echt dik in orde is. Voor 14,66 euro haal je hem in huis.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:

Star Wars op AliExpress: deze 5 gadgets zijn echte must-haves!

[ad_2]

- Advertentie -