Sharp komt met high-end smartphone – Gadgets

[ad_1]

Sharp lanceert zijn eerste smartphone in de Benelux. De Aquos R3 is een Android smartphone uit het hogere segment die is uitgerust met een 6,2-inch Pro IGZO scherm met een Quad HD+ resolutie.

Het Japanse merk Sharp betreedt de Europese markt van smartphones met de Aquos R3. Het is een high-end model dat is uitgerust met een 6,2-inch Pro IGZO lcd-scherm met een Quad HD+ resolutie van 3120 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz.

- Advertentie -

Het Edgest Fit Design design heeft twee inkepingen aan de voorzijde. Bovenaan is er een frontcamera met een resolutie van 16 MP, terwijl onderaan een homeknop met vingerafdrukscanner zit.

Aan de achterzijde is er een dubbele camera: een 12,2 MP camera met een f/1.7 diafragma en een groothoeksensor met een resolutie van 20 MP.

De camera start automatisch een video-opname zodra deze een fotoreeks herkent. Met de functie ‘AI Live Story’ maakt de Aquos R3 automatisch een samenvatting van 15 seconden terwijl de video wordt opgenomen. Aan de clip kun je muziek, effecten en filters toevoegen.

De Aquos R3 draait op een Qualcomm Snapdragon 855 Octacore processor en 6 GB ram. Het interne geheugen van 128 GB is uitbreidbaar tot 512 GB met een microSD-kaart.

De smartphone heeft een 3200 mAh batterij die opgeladen kan worden via USB type-C of contactloos via Qi Wireless Charging. Het toestel meet 74 x 156 x 8,9 mm en weegt 185 gram.

De Sharp AQUOS R3 is vanaf half september te koop en heeft een adviesprijs van 729 euro.

Bron: www.diskidee.be[ad_2]

- Advertentie -