Polaroid Lab maakt Polaroids van de foto’s op je telefoon

[ad_1]

Heb je ooit een darkroom in het klein gewild? Dit is je kans. Met de Polaroid Lab verander je foto’s op je telefoon meteen in fysieke foto’s met een druk op de knop en het gebruik van de Polaroid app voor Android en iOS.

Nooit een verpeste Polaroid

De Polaroid Lab is eigenlijk een gebruiksvriendelijkere versie van iets wat ze al eerder op de markt hebben gebracht: de Instant Lab. Het lab werkt als volgt: je opent een foto in de Polaroid app, legt je telefoon met het scherm naar beneden op de opening van het apparaat en je drukt op de knop. Het is even passen meten voordat je precies weet hoe je telefoon op de opening past, de ene smartphone is de ander niet. Door te vibreren geeft je toestel aan dat hij nog niet helemaal goed ligt. Ook is er geen verbinding nodig tussen de app en het apparaat, wat het gebruik nog sneller maakt. Polaroid is een best dure hobby, maar bij deze nieuwe gadget hoef je je niet druk te maken om verpeste foto’s, je kiest namelijk zelf de beste van tevoren uit. Het analoge gevoel draagt alleen maar bij aan de nostalgie.

- Advertentie -

Retro Comeback

Polaroid maakt zo langzamerhand een flinke comeback, terwijl foto’s op onze telefoons steeds beter worden. We maken meer foto’s dan ooit tevoren en deze blijven grotendeels ergens in een cloud staan. Toch zijn er veel creatievelingen onder ons die de waarde van polaroids nog inzien en het levende houden. Een foto in handen hebben is een hele andere ervaring en iets wat aan het verdwijnen is. Polaroids zijn duurder en dat maakt het maken van een foto bijzonder spannend. Er is ook gewoon weinig leuker dan je koelkast vol plakken met fysieke foto’s van je beste momenten.

[ad_2]

- Advertentie -