Oppo introduceert Apple Watch look-a-like volgende week

[ad_1]

Oppo introduceert volgende week zijn nieuwe smartwatch. Op 31 juli weten we precies wat het apparaat te bieden heeft. Maar iedereen die in zijn leven wel eens een Apple Watch gezien heeft, weet in ieder geval alvast hoe de smartwatch eruit komt te zien.

Maanden geleden bracht Oppo zijn eerste smartwatch uit. Deze was alleen te koop in China, maar het lijkt erop dat de rest van de wereld meedoet bij de komst van het nieuwe model. Beelden komen naar buiten en de vergelijking met de Apple Watch is al snel gemaakt.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Oppo onthult Apple Watch kloon

Engadget meldt dat de nieuwe Oppo Watch, zoals de smartwatch gaat heten, op 31 juli 2020 het daglicht gaat zien. Het Chinese bedrijf brengt daarbij ook wat beelden naar buiten, in de vorm van een gif. Het mag duidelijk zijn dat Oppo niet onder stoelen of banken schuift waar de inspiratie vandaan komt.

Oppo Watcj
De watch (Afbeelding: Oppo)

Je zou bijna kunnen zeggen dat we ons op kunnen maken voor de eerste Apple Watch met Google’s Wear OS. We kunnen er simpelweg niet omheen dat twee wel heel erg op elkaar lijken. Al weten we uiteraard niet hoe de smartwatch werkt en wat hij allemaal te bieden heeft.

Mocht de Oppo Watch een beetje lijken op zijn voorganger, dan kunnen we wel een aardig model verwachten. Het zou in dat geval goed kunnen dat dit model voorzien is van een AMOLED-scherm, eSIM ondersteuning en een hartslagmeter. Daarnaast zou Oppo Watch ook waterdicht zijn.

De eerste smartwatch verscheen in twee varianten: de 41mm variant en de 46mm variant. Die eerste had destijds een prijskaartje van 1499 Chinese renminbi. Omgerekend is dat ongeveer een prijs van €185. Dat tweede model draagt een prijskaartje van 2999 Chinese renminbi. Dat is omgerekend bijna €370. Interessante prijzen, maar het is nog maar de vraag of Oppo deze ook bij de nieuwe smartwatch doorvoert.

Dat weten we officieel pas vanaf 31 juli.

Reageer op artikel:

Apple Watch voor een prikkie? Oppo onthult volgende week de veelbesproken kloon!

[ad_2]

- Advertentie -