Nieuwe Fujifilm Instax Mini Link is een compacte super snelle fotoprinter

[ad_1]

Het is super handig dat we onze leuke en meest bizarre momenten direct kunnen vastleggen met onze smartphone. Als je door de foto’s op je smartphone scrollt dan staan daar waarschijnlijk veel foto’s tussen die je al lang weer was vergeten. Of foto’s die je graag zou willen vergeten. Door je phone scrollen is even leuk, maar het is zo nu en dan leuker om een foto op papier te hebben. Fujifilm heeft een nieuwe draagbare printer aangekondigd, genaamd de Instax Mini Link, waarmee je heel makkelijk en snel je beste en slechtste foto’s uitprint.

Mini Fujifilm fotoprinter: sneller dan HEMA’s fotoservice

Foto’s printen is iets van een paar jaar geleden. Daardoor hebben we bijna al onze foto’s alleen maar digitaal. Toch is het leuk om soms wel een foto aan je muur of in je hand te hebben. Instax Mini Link maakt dat heel gemakkelijk.

- Advertentie -

De kleine draagbare printer is via Bluetooth te koppelen aan de Instax Mini Link app. Die app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Daarnaast is de app ook te gebriken met de Fujifilm X Series en GFX systeemcamera’s. Zo kun je direct foto’s printen vanaf je smartphone en Fujifilm camera.

Instax mini link fujifilm
(Bron: Instax)

Instax Mini Link smartphone printer heeft ‘Party’-functie

De handzame printer is niet alleen klein, maar print ook snel. Hij drukt een foto af in slechts 12 seconden. Ook kan hij dezelfde foto achter elkaar afdrukken. Dat doe je door de printer op zijn kop te houden en de power-knop ingedrukt te houden. In totaal kan de fotoprinter honderd foto’s afrukken zonder opnieuw geladen te hoeven worden.

Naast deze verwachtte functies van de fotoprinter heeft hij ook een aantal andere functies. Zo kun je met de Video Print-functie een stilstaand beeld uit een video afdrukken als foto. Daarnaast maakt de printer collages door verschillende foto’s van verschillende smartphones samen te voegen tot een foto. Deze functie heet erg toepasselijk de ‘Party Print’. Volgens Fujifilm is dit een leuke manier om op een feestje foto’s af te drukken met de Instax Mini Link. Volgens ons is het een beetje een vreemde en overbodige functie, maar wie weet is er wel een publiek voor.

Naast nog een aantal andere opties voor het maken van collages kun je de smartphone fotoprinter ook gebruiken als een afstandsbediening. Wanneer het apparaatje is gelinkt aan een smartphone dan kun je hem gebruiken om van afstand in- en uit te zoomen en een foto te maken.

Reageer op artikel:

Nieuwe Fujifilm Instax Mini Link is een compacte super snelle fotoprinter

[ad_2]

- Advertentie -