Home Gadgets NFL-speler krijgt boete voor dragen Apple Watch

NFL-speler krijgt boete voor dragen Apple Watch

[ad_1]

NFL-speler krijgt boete voor dragen Apple Watch – One More Thing

Dat de Apple Watch een handige gadget is, hoeven we je niet meer te vertellen. Het is handig om bij te houden hoeveel beweging je op een dag hebt, wie je nou weer een bericht stuurt en of je een belangrijke mail binnen hebt gekregen. Dat dacht Ben Roethlisberger waarschijnlijk ook. Ben is een quarterback bij de Pittsburgh Steelers en speelt in de NFL. Hij is echter momenteel geblesseerd en kijkt aan de zijkant mee. Daar had hij zijn Apple Watch om, wat hem een flinke boete opleverde.

Boete voor dragen van Apple Watch

Nu is de NFL al flink gesponsord door Microsoft en wordt er al jaren gebruik gemaakt van Surface tablets. In eerste instantie dachten we dat de boete te maken heeft met het feit dat hij een apparaat gebruikte van een concurrent. Het is echter iets anders. De NFL heeft de boete opgedragen onder het kopje van uniform violaton. Het komt er op neer dat het niet is toegestaan dat je elektronische gadgets gebruikt tijdens een wedstrijd. Door de Apple Watch te dragen, heeft hij nu een boete van maar liefst 5.000 dollar gekregen. Hier zie je overigens hoe Ben de Apple Watch draagt.

Apple Watch Series 5 hermes 16x9
Het dragen van een Apple Watch kan een dure grap zijn. Afbeelding: Apple

Ben Roethlisberger is behoorlijk pissig om de boete. Hij claimt dat hij niet wist dat dit de regels waren en claimt daarnaast ook dat hij niet wist dat hij het droeg. Omdat hij geblesseerd is aan zijn rechterarm, kon hij zichzelf niet goed aankleden en is hij geholpen door zijn vrouw. Die laatste is de schuldige in dit verhaal omdat zij de Watch bij haar man om deed.

De NFL-speler heeft overigens besloten om in beroep te gaan tegen de boete. Maar de volgende keer dat je dus iemand hoort die pissig is omdat hij een boete heeft gehad omdat hij zonder licht fietste, dan kun je mooi deze anekdote gebruiken. Wil je meer lezen over de Apple Watch? Kijk dan hier.

*




[ad_2]

- Advertentie -