Met deze armband heb je altijd een oplader bij je

[ad_1]

Zoals we weten is een lege batterij één van die dingen waar we dagelijks wel mee te maken krijgen. We lopen dan ook constant rond met allerlei gadgets, die om de zoveel tijd weer wat extra power nodig hebben. Gelukkig gaan bedrijven met de tijd mee en vind je steeds vaker buitenshuis een handige USB-poort om even op te laden. Het enige waar je dan nog aan hoeft te denken is je oplader. En als je met de PD Charging Bracelet om je pols rondloopt, hoef je zelfs daar nooit meer aan te denken.

Armband en oplader in één

De PD Charging Bracelet is namelijk een armband, die meteen ook dienst doet als oplader. Je zou het niet zeggen als je de armband ziet en hier gaat het gezegde “schijn bedriegt” dan ook zeker op. Wanneer je de sluiting van de armband open doet, komt er een USB-uitgang tevoorschijn om bijvoorbeeld in de bus aan te sluiten. Aan de andere kant vind je weer een uitgang voor onder andere je smartphone of tablet, zodat je aan het opladen kunt.

- Advertentie -
PD Charging Bracelet oplader armband
Bron: PD

Verschillende uitgangen

Uiteraard kun je met hetzelfde draadje niet elke smartphone of tablet opladen en daarom kun je ook kiezen voor verschillende uitgangen. Zo is er een armband met een USB Type-C uitgang en kun je ook gaan voor micro-USB en Apple’s Lightning uitgang. Hiermee kun je onder weg zo’n beetje al je apparaten opladen, zoals je smartphone, tablet, game controller, Bluetooth speaker, headphones of camera.

PD Charging Bracelet oplader armband
Bron; PD
PD Charging Bracelet oplader armband
Bron: PD

Indiegogo project

Verder kan de verborgen oplader ook tegen wat water, maar raden ze wel aan hem af te doen onder de douche of in het zwembad. Uiteraard kun je ook gaan voor verschillende kleurtjes en in dit geval zijn dat rood, blauw, bruin en zwart. De PD Charging Bracelet is op het moment nog een Indiegogo project en voor een pledge van 6 of 9 euro, afhankelijk van het model, kun je hem bemachtigen. Natuurlijk moet je altijd nog wel oppassen met dit soort crowdfunding campagnes. De makers hebben aan de andere kant inmiddels wel al 112 procent van hun investeringsdoel binnengehaald.

Iets anders dat je eigenlijk altijd bij je wilt hebben, zijn je oordopjes. En met de Wristband Headphones heb je ook die te allen tijde bij je in de vorm van een armband.

Indiegogo

Reageer op artikel:

Met deze armband heb je altijd een oplader bij je

[ad_2]

- Advertentie -