Maak kennis met de slimste tas die je nodig hebt

[ad_1]

Tegenwoordig lijkt het erop dat alle dingen die we hebben slim moeten zijn. Zo hebben we slimme lampen, horloges, gordijnen en zelfs slimme pillendoosjes. En uiteraard moet je voor je slimme gadgets ook een slimme tas hebben om ze ze in rond te dragen. Er bestaan dan inderdaad ook verschillende slimme tassen om je onderweg van dienst te zijn. Een bijzonder model is de Lumzag, die met zeven handige features komt om je leven makkelijker te maken.

Tas met draadloze oplader en powerbank

De Lumzag komt in drie verschillende uitvoeringen, namelijk een rugtas een crossbody tas een een messenger bag. Alle modellen zijn echter uitgerust met dezelfde features, waarvan de eerste één is die iedereen wel nodig heeft. De slimme tas is namelijk uitgerust met een draadloze oplader en powerbank, zodat je onderweg niet meer met een lege smartphone, tablet of laptop komt te zitten. Ook je draadloze oordopjes worden lekker opgeladen, want aan alleen een volle smartphone heb je niks als je naar je muziek wilt luisteren.

- Advertentie -
Lumzag slimme tas
Bron: Lumzag Inc

Spullen tracken

Een tweede feature van de tas is het in de gaten houden of je je slimme gadgets niet per ongeluk ergens hebt laten liggen. Je kijgt met de tas namelijk speciale identificatie stickers om op je spullen te plakken. In de app kun je precies aangeven welke sticker waarop is geplakt en de tas houdt vervolgens voor je bij of je gadgets wel in je tas zitten als je er weer vandoor gaat. Mocht dat niet het geval zijn, krijg je daar een notificatie van.

Automatisch lampje en camera

Dan is er het probleem van niks kunnen vinden in je donkere tas. Ook dat wordt aangepakt met een lampje dat automatisch aangaat wanneer je in het donker naar iets op zoek bent. Zelfs op de fiets kan de Lumzag handig zijn met zijn camera aan de achterkant. Deze geeft je een extra set ogen, zodat je precies ziet wat er achter je in het verkeer gebeurt.

Lumzag slimme tas
Bron: Lumzag Inc

Overal ter wereld internet

Iets anders dat je naast een volle batterij nodig hebt is natuurlijk een internetverbinding. En als je data bundel op is, ben je aangewezen op de verbinding van de plek waar je op dat moment bent. Mocht die ontzettend langzaam zijn, kan de slimme tas je ook weer een handje helpen. Het ding komt namelijk met een ingebouwde simkaart, waarmee je overal ter wereld een wifi-verbinding hebt. Daar moet je uiteraard wel voor betalen, maar de prijzen zouden volgens de makers lager zijn dan wanneer je roaming aan hebt staan op je smartphone.

Lumzag slimme tas
Bron: Lumzag Inc

Tas overal tracken

Als laatste wil je natuurlijk niet dat iemand anders aan de haal gaat met je slimme tas vol gadgets en daarom is er ook een beveiligingssysteem. Ten eerste is er een GPS tracker van de partij, zodat je in real time altijd kunt zien waar je tas zich bevindt. Mocht je je tas altijd bij je in de buurt willen hebben, kun je een maximale afstand instellen tussen jou en de tas. Wanneer je tas zich te ver bevindt, zal er vervolgens een alarm afgaan. Ook kun je notificaties krijgen van wanneer de Lumzag wordt geopend en weet je dus meteen dat iemand aan het rondsnuffelen is.

Lumzag app
Bron: Lumzag Inc

Indiegogo project

Het enige dat eigenlijk lijkt te ontbreken is een vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning. Misschien bij de volgende versie? In ieder geval kun je de Lumzag bemachtigen via Indiegogo. De laagste prijs is 181 euro voor een crossbody tas. Verwacht wordt dat de tassen in november worden verscheept.

Mocht dat toch te duur voor je zijn, kun je ook even bij AliExpress kijken. Daar hebben ze een handige rugtas voor je met een headphone jack en USB-poort om op te laden. Helaas krijgen je niet de uitgebreide features van de Lumzag, maar je betaalt dan ook maar zo’n 20 euro voor de rugtas.

Indiegogo

Reageer op artikel:

Maak kennis met de slimste tas die je nodig hebt

[ad_2]

- Advertentie -