Dit is een wel heel bijzondere slimme speaker

[ad_1]

Zegt dit kunstwerk ook: ‘Shaken, not stirred.’?

Hendrick’s is vooral bekend als Gin-stokerij, maar zij brengen nu ook een unieke lijn met bar-versierselen op de markt. Het meest opvallende en ook het duurste item is deze slimme speaker.

- Advertentie -

Of hij overigens echt slim is valt te betwijfelen. Er is namelijk geen app te bekennen. Ook schijnt het apparaat, net als een dronken bargast, niet altijd even samenhangend te antwoorden op de vragen die je hem stelt. Hij zou redelijk willekeurig antwoorden geven als hem iets gevraagd wordt. Kortom, entertainment in de (huis)bar.

Je weet met dit apparaat in ieder geval zeker dat je een uniek item in huis haalt. Hendrick’s heeft er namelijk maar vijf laten maken. Ieder apparaat bestaat uit een flink gewicht aan koper, tin, hout en leer in een unieke vorm. Twee kunstenaars uit New York die anoniem blijven hebben deze apparaten gemaakt van unieke onderdelen. Ze zijn dus alle vijf verschillend en daarmee uniek.

Hendrick’s wil hiermee terug naar het ouderwetse genieten en afrekenen met de volgens hen banale en voorspelbare massaproducten die slimme speakers zijn. Overigens hebben ze alle vijf wel twee dingen gemeen. Ten eerste zijn ze alle voorzien van een houder voor een Martini-glas (een, misschien zelfs gezonde, Gin-tonic mag uiteraard ook, hoewel Martini genoeg inspiratie biedt). Ten tweede zijn ze met $ 1.113,- per stuk niet goedkoop. Een ding is zeker, je hebt wel iets om over te praten bij de borrel.

hendricks-horatio-slimme-speaker-2

Cheers!

[ad_2]

- Advertentie -