Logitech komt met toetsenbord en trackpad voor de nieuwe iPad modellen

[ad_1]

Logitech heeft een nieuwe hoes voor de iPad Air en de iPad uit 2019 aangekondigd. Aan de hoes zit een toetsenbord inclusief trackpad.

Zo kan je je iPad dus gemakkelijk transformeren in een laptop. Het product past goed bij de laatste ontwikkelingen rond iPadOS. iPadOS 13.4 ondersteunt namelijk veel functies voor muizen en trackpads. De nieuwe softwareversie komt volgende week op 24 maart uit.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Logitech’s toetsenbord heeft een prijskaartje

De ‘Logitech Combo Touch Keyboard Case with Trackpad’ is via de Apple Store verkrijgbaar. Toch is informatie over verzending op dit moment nog niet beschikbaar. Goedkoop is de hoes niet. Met een prijs van 150 euro kost hij bijna de helft van de iPad Air zelf.

Daarvoor krijg je wel een toetsenbord die kan oplichten. Ook is er een rij voor snelkoppelingen beschikbaar, die geoptimaliseerd is voor iPadOS. Daarnaast heeft het toetsenbord van Logitech verschillende modi. Ten eerste is natuurlijk een modus om mee te typen. Daarnaast is er ook een modus om je iPad rechtop mee te zetten, een modus om mee te tekenen en tot slot een modus om mee te lezen. Als je je iPad moet opladen, hoef je de hoes niet te verwijderen, daar het toetsenbord gebruik maakt van de Smart Connector voor stroom en data-uitwisseling.

De Logitech Combo Touch Keyboard Case in beeld (Afbeelding: Logitech)

Verschillende alternatieven

Op de website van Logitech staat de verdere informatie uitgebreid op een rijtje. Binnenkort maakt Logitech meer bekend rond de verkrijgbaarheid en de verzending van de hoes. Mocht je de hoes te duur vinden, onthoud dan dat je altijd een Magic Trackpad, Magic Mouse of een andere muis of trackpad met Bluetooth kan gebruiken.

De iPad Pro 2020 is met de iPad Air 2020 nog maar net aangekondigd. Is de iPad Pro van dit jaar een serieuze verbetering? In dit artikel nemen we hem met zijn voorganger onder de loep.

Reageer op artikel:

Logitech komt met toetsenbord en trackpad voor de nieuwe iPad modellen

[ad_2]

- Advertentie -