Lidl & Action’s goedkope techy gadgets van week 13

[ad_1]

Nieuwe Aldi, Lidl, Kruidvat en Action aanbiedingen

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week door de folders te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen Lidl en Action een aantal goedkope techy gadgets.

#1 Lidl aanbiedingen week 13 2020

AT Games SEGA MegaDrive Flashback HD Versie 2019 Retro

Ben je door al je schoonmaakklussen, Netflix series en, tja, je thuiswerk heen? Scoor dan deze game console bij Lidl. Hij heeft 82 klassieke games die je de goede tijden doen herleven, aldus Lidl. En dat kunnen we nu maar al te goed gebruiken.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Lidl AT Games SEGA MegaDrive Flashback HD Versie 2019 Retro
AT Games SEGA MegaDrive Flashback HD Versie 2019 Retro (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Dashcam

Een dashcam neemt plotselinge beelden en bewegingen op. Zo registreert hij een botsing of als iemand met zijn fiets langs je auto schampt. Die beelden zijn met name handig wanneer je in een welles-nietes-situatie beland met de andere partij. Deze dashcam heeft een 130-graden groothoeklens die een groot deel van de verkeerssituatie in beeld brengt. De opnames zijn voorzien van tijd en datum en hij heeft 16 GB geïntegreerd geheugenopslag.

Dashcam Lidl
Dashcam (Afbeelding: Lidl)

39,00 euro

Auriol Radiogestuurde wandklok

Deze klok lijkt vrij doorsnee, maar heeft een aantal handige extra functies. Zo laat hij bijvoorbeeld een overzicht van de tijd, temperatuur en luchtvochtigheid zien. Zit je in zelfisolatie en tikt de tijd wat te langzaam weg? Dan kun je altijd nog naar de temperatuurschommeling en luchtvochtigheid kijken. Die veranderen (als het goed is) nog langzamer trouwens.

Radiogestuurde wandklok Lidl
Auriol Radiogestuurde wandklok (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

#2 Action aanbiedingen week 13 2020

Action deal: Maxxter Bluetooth hoofdtelefoon

Thuiswerken is een hele kunst. Alles en iedereen is namelijk een afleiding. Ja, nóg meer dan op kantoor. Deze Bluetooth hoofdtelefoon helpt je een goede focus behouden. Hij functioneert ook prima als een niet zo subtiele ”niet storen”-hint. Een handige extra van deze Bluetooth headphone van de Action is de microfoon waardoor je er ook handsfree mee kunt bellen.

Bluetooth hoofdtelefoon Action
Maxxter Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Action)

9,96 euro

Action deal: Audiologic Bluetooth oortelefoon

Voordat Apple zijn AirPods introduceerde lachte iedereen stiekem om het idee van draadloze Bluetooth oordopjes. Tegenwoordig koop je ze zelfs bij de Action voor nog geen tien euro. Met deze oordopjes luister je 2 uur lang draadloos muziek en ze worden geleverd inclusief oplaadcase. Je kunt kiezen uit een ‘gouden’ case, een soort glanzende unicorn-versie of gewoon wit.

Bluetooth oortelefoon action
Audiologic Bluetooth oortelefoon (Afbeelding: Action)

7,97 euro

Action deal: Grundig statief

Action verkoopt deze week een Grundig statief. Die is ideaal voor wie nu al een lamme arm heeft van al die videogesprekken met vrienden en collega’s. De poten van de tripod zijn uitschuifbaar tot 20 centimeter. We weten dat je tot nu toe steeds een stapeltje boeken en een waterfles gebruikte om je smartphone tegen aan te laten steunen, maar dit werkt beter. Echt. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

grundig statief Action
Grundig statief (Afbeelding: Action)

1,49 euro

#3 Meer aanbiedingen

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Bekijk de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren hier in ons uitgebreide overzicht.

De Action, Lidl, Kruidvat en Aldi verkopen wekelijks toffe gadgets voor een bodemprijs. Daarom is het goed om minstens één keer per week door de folders te bladeren. Dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen Lidl en Action een aantal goedkope techy gadgets.

[ad_2]

- Advertentie -