Leuke zomer gadgets 2019 – Een garantie op een goede vakantie

[ad_1]

Cocktailshaker met Recepten

De kunst van het maken van cocktails wordt een stuk makkelijker gemaakt met een van de leukste zomer gadgets in 2019. Met deze cocktailshaker kun je namelijk niet alleen maar schudden, maar er staan ook spiekbriefjes op met recepten voor overheerlijke cocktails. Op deze manier kun je goed in de gaten houden of je wel de juiste ingrediënten gebruikt.

Aangezien het bijna onmogelijk is om de recepten voor alle cocktails ter wereld op één beker te plaatsen, staan er slechts zes recepten op de shakebeker. Hieronder vallen cocktails zoals Sex on the Beach, Bloody Mary, Mai Tai, Cosmopolitan, Pina Colada en Margarita. Daarbij staan duidelijke maataanduidingen zodat je juiste doseringen gebruikt. Je kunt deze overheerlijke gadget in huis halen voor slechts 12,95 bij Coolgift.

- Advertentie -

Vibrerend Nek Massagekussen

Vaak is reizen een groot onderdeel van de vakantie, want om bij een leuke bestemming te komen zul je vaak eerst een tijdje in het vliegtuig of in de auto moeten zitten. De spieren in je nek vinden dit niet altijd even fijn en het is een verschrikking als je vakantie wordt bedorven door een zere nek.

Vandaar dat dit een van de meest ideale zomer gadgets is die je in 2019 zou moeten hebben. Naast het feit dat dit kussen een heerlijke neksteun kan zijn tijdens je reizen, heeft deze gadget ook nog eens een masseerfunctie voor het optimale genot. De masseerfunctie werkt door middel van twee AA batterijen, dus je kunt hem makkelijk meenemen en gebruiken. Je kunt het Vibrerende Nek Massagekussen voor 24,95 euro in huis halen bij Coolgift.

Scrape Map Deluxe

Wanneer je regelmatig naar verschillende landen reist kan het soms onoverzichtelijk worden om te weten naar welke bestemmingen je nog kunt gaan. Daarom is dit een van de leuke zomer gadgets van 2019, want je kunt na een opfrissing van je geheugen alle locaties waar je al bent geweest door krassen op deze grote wereldkaart.

De kaart werkt als een vorm van kraslot, maar in plaats van geld win je een rijkdom aan levenslessen en ervaringen. Ook is het door deze kaart makkelijk om kleine eilandjes over de hele wereld te ontdekken, zodat je ideeën op kunt doen voor jouw volgende vakantiebestemming. Je kunt de Scrape Map Deluxe in huis halen bij Coolgift voor slechts 26,95 euro.

SunSafe

Niemand zal ooit een flesje zonnebrand verdenken als het gaat om jouw waardevolle spullen, tenzij je deze tijdens een sneeuwstorm meeneemt. Vandaar dat dit ook een van de leuke zomer gadgets is die je in 2019 bij je zou moeten hebben, want jouw spullen blijven dan gegarandeerd veilig als je gezellig een dagje naar het strand of naar het zwembad gaat.

Dit handige hoesje zal jouw spullen niet alleen beschermen tegen diefstal, maar ook tegen zand en water (tenzij je dit in het flesje giet). Het flesje is groot genoeg, want er past een telefoon in tot de grootte van een iPhone 7 Plus. Daarnaast kun je bijvoorbeeld nog andere waardevolle spullen toevoegen, zoals je sleutels, geld of belangrijke pasjes. Je kunt de SunSafe in huis halen voor 10,95 euro op Coolgift.

Reisweegschaal

Tijdens het reizen is het soms moeilijk om in te schatten hoeveel je koffer weegt na het meenemen van talloze souvenirs. Maar je kunt moeilijk overal een weegschaal mee naar toe nemen… toch? Dit kan dus wel, dankzij deze handige reisweegschaal. Dit hoeft namelijk ook niet te betekenen dat je nog veel meer gewicht meeneemt, want de reisweegschaal weegt slechts 127 gram.

Deze kleine weegschaal is makkelijk te gebruiken dankzij de de kofferhaak die eenvoudig kan worden bevestigd aan de koffer. Deze gadget lijkt misschien klein, maar kan tot wel 32 kilo aan gewicht meten, vandaar dat het een van de leuke zomer gadgets is die je in 2019 zou moeten hebben. Daarnaast bevat deze gadget nog een ingebouwde rolmaat zodat je jouw koffer ook op kunt meten. De reisweegschaal is te koop op Fonq voor slechts 9,95.

Leuke zomer gadgets van 2019 – Genoeg handigheidjes voor de vakantie

Dit zijn een aantal leuke zomer gadgets die verkrijgbaar zijn in 2019. Een aantal zijn ontzettend handig en sommige gadgets zijn gewoon voor recreatief gebruik. Je zult in ieder geval gegarandeerd goed je zomer doorkomen na het aanschaffen van deze gadgets.

Ben je benieuwd naar meer leuke hebbedingen? Wij hebben een lijst gemaakt met de top 10 toffe gadgets onder de 50 euro en een top 5 meest opvallende gadgets om dit jaar naar uit te kijken.

[ad_2]

- Advertentie -