fit de winter in met crosstrainer

[ad_1]

De Action, Lidl en Aldi verrassen ons iedere week met de vreemde, maar vaak ook handige, multifunctionele en goedkope gadgets die ze in de schappen hebben liggen. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra aandacht moeten geven. Vandaag is dat deze crosstrainer van de Lidl. Bereid jezelf voor op het food fest dat kerstmis heet.

Weg met de kerstkransjes en pepernoten, welkom winter body

Het hebben van een ‘bikini body’ of ‘beach body’ is een begrip. In veel gevallen houdt dit lichaam echter alleen stand in het zomerse hoogseizoen. Want wanneer de pepernoten in de schappen liggen is dat lichaam zo weer verdwenen. Wie niet ‘nee’ hoeft te zeggen op de feestelijke lekkernijen in december doet er goed aan wat meer lichaamsbeweging te hebben. Dat kan in je eigen huis met deze crosstrainer van de Lidl.

- Advertentie -

Op een crosstrainer kun je verschillende trainingen doen met een verschillend intensiteit-niveau. Zie op het LCD-scherm wat je snelheid is, je afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën. Zo kun je exact uitrekenen hoeveel kerstkransjes je alweer kunt eten.

Crosstrainer Lidl
Crosstrainer (Bron: Lidl)

Een andere handige functie van de crosstrainer is de weergave van je hartslag. Het apparaat voert een polsmeting uit via de handgrepen waardoor je goed in de gaten kunt houden hoe het is gesteld met je fitheid.

Lidl crosstrainer: daag jezelf uit of maak het jezelf gemakkelijk

Een crosstrainer werkt simpel: ga er op staan en beweeg je armen en benen. De beweegbare handgrepen bewegen zowel voorwaarts als achterwaarts wat fijn is voor de afwisseling. Wat ook fijn is voor de afwisseling is de mogelijkheid om de crosstrainer in te stellen op verschillende weerstandsniveau’s. Van vederlicht tot loeizwaar: de 8 verschillende weerstandsniveau’s geven je een goede work-out.

Crosstrainer Lidl
Christopeit Crosstrainer (Bron: Lidl)

Prijs: 179,00 Euro

Deze week verkopen de Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna nop. Benieuwd wat die zijn? Check hier de goedkope en handige gadgets die je er in week 49 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fit de winter in met deze crosstrainer

[ad_2]

- Advertentie -