Deze vijf smarthome gadgets zijn de moeite waard dankzij Black Friday

[ad_1]

Tijdens de Black Friday-week kun je dagelijks profiteren van verschillende gadgets met een mooie korting. Vandaag draait het bij Bol.com om allemaal verschillende smarthome-gadgets.

Deze gadgets zijn op verschillende manieren in te zetten en zijn vaak een verrijking op je reeds bestaande home setup. Uit de vele aanbiedingen hebben we er vijf gevonden die wat ons betreft de moeite waard zijn. Dit zijn de beste Black Friday Smarthome-deals.

- Advertentie -

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat

De eeste Black Friday-deal die je kunt scoren is deze slimme thermostaat. Het handige daaraan is dat je vanaf je smartphone kunt bepalen wanneer je hem aan of uit zet. Wanneer je naar huis gaat, kun je hem dus alvast aanzetten en kom je thuis lekker warm aan. Daarnaast kun je er ook verschillende programma’s op instellen en leert de slimme thermostaat hoe lang het duurt voordat in jouw huis de gewenste temperatuur wordt bereikt. Binnen het schema kan hij dan zelf bepalen wanneer de kachels aan moeten om het bijvoorbeeld om acht uur ‘s ochtends al lekker warm te hebben.

Scoor hem hier voor 119 euro

Black Friday smarthome
De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat (Bron: Bol.com)

Smart plug set van drie

Het besparen van energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Met name apparaten die stand-by staan, vreten onnodig energie. Met deze smart plug maak je daar een einde aan. Vanaf je smartphone of via Alexa of Google Home bedien je de smart plug en bepaal je wanneer deze jouw apparaat van stroom voorziet. Wanneer je slaapt kun je dat bijvoorbeeld uitschakelen om op die manier slim energie te besparen.

Scoor hem hier voor 47,39 euro

Black Friday smarthome
Set van drie smart plugs (Bron: Bol.com)

Draadloze video deurbel met camera

Wanneer je vaak producten op internet bestelt, dan zul je wel de momenten herkennen waarop je niet thuis bent en de beste man of vrouw bij jou aan de deur staat. Hopelijk heb je dan lieve buren die het pakketje willen aannemen. Anders moet je naar een druk postkantoor. Met deze video deurbel kun je op afstand op je smarpthone zien wie er voor de deur staat en op die manier bijvoorbeeld instructies geven wat er met het pakket moet gebeuren. En met Black Friday dus voorzien van een mooie prijs.

Scoor hem hier voor 69,95 euro

Video deurbel (Bron: Bol.com)

Buiten IP camera

Heb jij het gevoel van onveiligheid? Dan kan een camera je wat rust geven. Deze camera hang je buiten op en heeft een camerahoek van 180 graden en is voorzien van nachtzicht. Via de app op je smartphone kun je dan zien wat er gebeurt. Op die manier kun je op afstand zien wat er om je huis gebeurt. De camera maakt verder gebruik van een bewegingssensor en kan dan een push notificatie geven op je smartphone. Mocht er dan echt iets zijn, dan kun je gelijk de autoriteiten bellen.

Scoor hem hier voor 67 euro

Buitencamera
Altijd alles in de gaten houden (Bron: Bol.com)

Hombli Smart Lamp

Tot slot nog een set van drie Hombli Smart Lampjes. Op het gebied van licht in je smarthome is Philips Hue de onbetwiste koning, maar daar betaal je dan wel wat voor. Deze set van Hombli is wat dat betreft een stuk goedkoper. Bevestig ze in de lampen waar je dat wilt en vervolgens kun je ze via jouw smartphone bedienen. Op die manier zet je het licht makkelijk aan en uit en bepaal je ook de hoeveelheid licht.

Scoor de set van drie lampen hier voor 49,99 euro

(Bron: Bol.com)

Wil je meer artikelen met de beste Black Friday-aanbiedingen? Dan hebben we hier een handig overzicht.

Reageer op artikel:

Deze vijf smarthome gadgets zijn de moeite waard dankzij Black Friday

[ad_2]

- Advertentie -