deze 8 dingen moet je nooit via de webshop kopen

[ad_1]

AliExpress is een ontzettend populaire Chinese webshop waar je fantastische dingen kunt scoren. Het mooiste van alles? Het kost werkelijk waar geen drol! Maar toch is het niet altijd koek en ei!

Er zijn namelijk genoeg dingen die je niet op AliExpress moet kopen. In deze video, die je hierboven kunt bekijken, leg ik je er alles over uit.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress en Netflix

Vorige week kwam het bericht naar buiten dat er abonnementen voor streamingdiensten worden aangeboden op AliExpress. De Chinese webwinkel hoeft nu niet alleen je go-to plek te zijn voor toffe gadgets. Ook voor een jaarabonnement op Netflix of Spotify kan je er terecht. Al moet jij je afvragen of je dat wil, want legaal is het zeker weten niet.

Zo wordt een jaar Netflix aangeboden voor €50, waar dit normaal gesproken €160 kost. Niemand weet waar de accounts vandaan komen en de kans is groot dat je account na enige tijd geblokkeerd wordt.

Dit zette mij aan het denken, want dit kan toch niet het enige zijn wat je niet moeten kopen op AliExpress. Ik deed onderzoek en had gelijk. Er is meer dat je niet moet kopen.

Deze dingen moet je niet kopen

In de bovenstaande video zet ik de producten die je niet moet kopen voor je op een rij. Ik heb inmiddels acht verschillende dingen gevonden waar jij je geld misschien niet aan wilt uitgeven. Op AliExpress dan.

Dit zijn de producten op een rij:

  • Scheermesjes
  • Motorhelmen
  • Zaden
  • Batterijen
  • Abonnementen op streamingdiensten
  • Condooms
  • Opslaggeheugen
  • Hele dure dingen

Deze zaken zijn gewoon niet het kopen waard. Er zit veel risico aan op financieel gebied of op het gebied van veiligheid.

Nu begrijp ik dat het bovenstaande een beetje oppervlakkig is. Daarom wil ik je voor meer informatie doorverwijzen naar de video die bovenaan dit artikel te zien is. Daarin leg ik je rustig uit waarom je de producten niet moet kopen.

Meer video’s van WANT?

WANT is niet alleen actief op zijn eigen website. Ook op videogebied gaan we iedere week los. Iedere zondag om 12:00 uur vind je een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Vervolgens zal je diezelfde video op maandag te zien krijgen op onze website.

Benieuwd naar de video’s die we tot nu toe gemaakt hebben? Check dan zeker even ons overzichtspagina.

Reageer op artikel:

Een jaar Netflix voor €50? 8 dingen die je niet moet kopen op AliExpress

[ad_2]

- Advertentie -