AliExpress: 5 handige en bizarre AirPods gadgets

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht die zijn geïnspireerd op Apple‘s AirPods of die je voor je AirPods kunt gebruiken.

Schoonmaakset voor AirPods

AirPods worden makkelijk vies. Bijvoorbeeld door de vieze buitenlucht met stofdeeltjes, zand in je tas, en ook door vieze oren. Hou de Bluetooth oordopjes daarom schoon met een klein borsteltje en een doekje. Die kun je op AliExpress scoren, al kan het schoonmaken eerlijk gezegd waarschijnlijk net zo goed met een oude (of nieuwe) tandenborstel en een brillendoekje. Deze set bestaat in ieder geval uit een borsteltje, twee ‘wattenstaafjes’ en een schoonmaakdoekje.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Schoonmaakset AirPods iPhone Ali
Schoonmaakset voor AirPods en iPhone (Afbeelding: AliExpress)

5,38 euro

AliExpress topper: Bluetooth speaker in vorm van AirPods

Deze enorme ‘AirPod’ is een Bluetooth speaker. Het is een goede gadget voor de echte Apple-fans onder ons. Al vragen we ons wel af of zij zo’n uitvergrote replica durven te kopen die niet echt in het lab van Apple is geboren.

AirPod speaker AliExpress
AirPods speakers (Afbeelding: AliExpress)

17,43 euro

AliExpress deal: Beschermer tegen stof

De case van je AirPods is sterk, en dat wil je vast graag zo houden. Een beschermplaatje tegen stof als deze kan daarbij helpen. Hij dicht de kleine naden af waar fijne stofdeeltjes in kunnen belanden.

stofbeschermer AliExpress AirPoids
Stofbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

1,43 euro

Handige haak

AirPods zijn ontworpen zodat ze in je oor blijven hangen. Toch zal je niet de eerste zijn die er een verliest tijdens het wandelen of fietsen. Dese siliconen haak houdt het oordopje in ieder geval goed op zijn plek. Hij verprutst het strakke en subtiele design van Apple’s Bluetooth oordopjes wel, maar aan 1 oordopje heb je niets. Het is kiezen of delen.

AirPods haak Ali
AirPods haak (Afbeelding: AliExpress)

1,76 euro

Covers voor je AirPods

Vind je bovenstaande ‘haken’ te groot en opvallend maar heb je wel iets nodig waardoor de oordopjes beter blijven zitten? Misschien is dit kleine siliconen hoesje dan een passendere oplossing.

AirPods cover AliExpress
Covers voor je AirPods (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,27 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 handige en bizarre AirPods gadgets

[ad_2]

- Advertentie -