De nieuwe Ghost Recon Breakpoint features – Expeditie Robinson met gadgets

[ad_1]

Nog eventjes en de volgende titel in de Ghost Recon-serie ligt alweer in de winkelschappen. Het nieuwe deel belooft veel dingen anders te gaan doen. Ontdek hier vijf Ghost Recon Breakpoint features die de tactische game anders maakt dan zijn voorgangers.

Niet de jager maar de prooi

De Ghosts worden normaliter afgestuurd op een situatie waar ingrijpen noodzakelijk is, maar de invloed van buitenaf niet zichtbaar mag zijn. Het tactische team van de Amerikaanse overheid is daarvoor perfect geschikt, met de meest dodelijke, stille jagers die het land te bieden heeft.

- Advertentie -

In Ghost Recon Breakpoint zijn de rollen daarentegen omgedraaid. In plaats van de jager, is het team van Ghost ineens de prooi geworden van ex-Ghost Cole D. Walker – gespeeld door niemand minder dan Jon Bernthal. Op het eiland van Aurora moet het team special forces de menselijke troepen én drones van Walker zien te ontwijken of uit te schakelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de geduchte tegenstander heeft niet alleen meer manschappen, maar ook betere technologie.

[ad_2]

- Advertentie -