De beste gadgets: de AliExpress Black Friday-deals

[ad_1]

Hoewel AliExpress het meeste uitpakt tijdens Singles Day, zien we dat de webshop ook met Black Friday een lading goede aanbiedingen heeft. De hoogste tijd dus om daar in te duiken en te kijken wat voor moois je precies kunt scoren.

Overigens is de titel van dit artikel niet helemaal correct. Het is lastig om de beste deals te vinden binnen het enorme aanbod dat AliExpress heeft. Ik denk echter wel dat dit stuk voor stuk producten zijn die een mooie combinatie tussen een scherpe prijs en kwaliteit bieden.

- Advertentie -

Samsung Externe Harde Schijf 250 GB-4TB

Extra opslag kun je altijd wel gebruiken en Samsung is natuurlijk een naam die je kent. Het gaat hier om een Samsung SSD harde schijf, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel opslag je wilt hebben. De kleinste begint met 250 GB, terwijl de grootste variant zo’n 4TB bevat. Je kunt hem verbinden met USB-C naar USB-C of van USB-C naar USB A, zodat hij van meerdere markten thuis is. En is ook lekker compact.

Scoor hem hier voor 69,01 euro

AliExpress Black Friday
De Samsung SSD (bron: AliExpress)

WiFi Extender

Overal in je huis internet hebben is enorm belangrijk. Gelukkig hoef je daar vandaag de dag niet heel erg veel voor doen. Met deze simpele extender zorg je er voor dat je je bereik vergroot. Plaats hem in een stopcontact op de plek waar het signaal minder sterk wordt en voilà: het signaal krijgt een handige boost.

Scoor hem hier voor 4,75 euro

WiFi Extender
De WiFi Extender (Bron: AliExpress)

USB-C hub

Ik ben erg blij met mijn MacBook (behalve dat hij zo’n pauper toetsenbord heeft). Toch vind ik het lastig om om te gaan met de USB-C-porten. Op kantoor heb ik heel wat ‘ouderwetse’ USB-apparaten die ik nu via verloopstukjes moet verbinden. Wat dat betreft is deze USB-C hub een verademing. Je bevestigd deze op je MacBook en hebt vervolgens allemaal porten waar je van alles en nog wat op kunt aansluiten.

Scoor hem hier voor 8,67 euro

De USB-C hub (Bron: AliExpress)

USB-C hub met ruimte

De bovenste klik je min of meer vast op je MacBook en neemt twee porten in beslag. Als je liever wat meer vrijheid hebt, dan is deze hub wellicht een betere keuze. Deze werkt met een enkele port en kun je er aan hangen, waardoor je net wat meer ruimte hebt. Het idee is echter hetzelfde.

Scoor hem hier voor 10,06 euro

USB-C hub met wat meer ruimte (Bron: AliExpress)

SanDisk Extreme Micro SD

Wellicht dat je tijdens de Black Friday-sale een Nintendo Switch hebt gekocht. Dan is het aan te raden om daar gelijk een SD-kaart bij te kopen op AliExpress. Deze SanDisk Extreme Micro SD heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid en is zodoende perfect te gebruiken voor de Nintendo Switch. Maar natuurlijk ook voor vele andere toepassingen.

Scoor hem hier vanaf 9,03 euro

AliExpress Black Friday
SanDisk Extreme Micro SD
(Bron: AliExpress)

Robotstofzuiger

Wanneer je niet al te vaak de tijd hebt om met de stofzuiger door het huis te gaan, dan kun je voor de kleine schoonmaakbeurten goed gebruik maken van een robotstofzuiger. En deze is dankzij Black Friday bij AliExpress nu mooi scherp geprijsd. Zet hem aan wanneer je weg bent en hij zorgt er voor dat het net wat schoner is in je huis.

Scoor hem hier voor 144,38 euro

Robotstofzuiger (Bron: AliExpress)

Bluetooth Headset

De prijzen voor draadloze headsets gaan alle kanten op. Wanneer je budget niet al te groot is, dan is dit een perfect ding om in huis te halen. Het is een bluetooth headset die je over je oren draagt, waardoor je minder last hebt van het geluid om je heen. De batterij gaat zo’n 18 uur mee, waardoor je hem ook goed in het vliegtuig kunt gebruiken.

Scoor hem hier voor 23,82 euro

Bluetooth headset

10.000 mAh Powerbank

Een Powerbank is een handige gadget om overal meer naar huis te nemen. Deze variant van 10.000 mAh is goed voor ruim twee volle oplaadbeurten van je smartphone. Bovendien is hij met 220 gram licht en is hij behoorlijk dun, waardoor hij in je broekzak past. Tevens maakt hij gebruik van een display die makkelijk en duidelijk laat zien hoeveel energie er nog op zit.

Scoor hem hier voor 10,66 euro

Powerbank
Powerbank (Bron: AliExpress)

30.000 mAh Powerbank

Heb je liever één die net wat meer kracht biedt? Dan is deze variant met een batterij van 30.000 mAh een mooie Black Friday-deal op AliExpress. Hij zou zelf sterk genoeg zijn om je MacBook op te laden, maar dat moeten we eerst zien om te geloven. Je smartphone zal echter nooit meer zonder batterij komen te zitten met deze krachtpatser.

Scoor hem hier voor 19,17 euro

Powerbank
30.000 mAh zit er in deze jongen (Bron: AliExpress)

Handige smartphone-houder voor in de auto

In de auto moet je eigenlijk niet op je telefoon zitten, maar wanneer je je smartphone als navigatie wil gebruiken, dan moet je dat wel goed kunnen aflezen. Met deze smartphone-houder hoef je nooit meer bang te zijn da de smartphone uit je klauwen dondert. Je bevestigt hem gemakkelijk en vervolgens zit hij goed stevig vast.

Scoor hem hier voor 7,50 euro

(Bron: AliExpress)

Draadloze oordopjes

Door de komst van de Apple AirPods is de markt van de earbuds volledig veranderd. Hoewel de Airpods qua kwaliteit van een zeer hoog niveau zijn, zijn ze wel duur. Gelukkig heb je wat goedkopere alternatieven, waaronder deze oordopjes. Ze geen zo’n vier uur mee en de case waarin ze geleverd worden zorgt er voor dat je ze een flink aantal keer kan opladen. Ideaal om mee te nemen tijdens het sporten.

Scoor ze hier voor 23,04 euro

(Bron: AliExpress)

Xiaomi Mi Band 4

Dan het laatste product in dit overzicht. Het gaat om een Xiaomi Mi Band 4, wat gewoon een handige fitnesstracker is, wanneer je een goedkoper alternatief op de Fitbit wilt hebben. Hij houdt jouw activiteiten bij en geeft je de mogelijkheid om vanaf je pols te bepalen hoe hard je je muziek wilt hebben. Gewoon een handige gadget.

Scoor hem hier voor 20,90 euro

Xiaomi Mi Band 4 (Bron: AliExpress)

Vergeet ook niet om goed gebruik te maken van de verschillende coupons van AliExpress om op die manier nog meer korting te scoren. Wil je meer Black Friday-deals? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

De beste gadgets: de AliExpress Black Friday-deals

[ad_2]

- Advertentie -