Zaterdag zondag The Hifi Show in Leiden

[ad_1]

In onze agenda en nieuwsrubriek vond je al een aankondiging voor The Hifi Show georganiseerd door The Hifi Studio Number One, op zaterdag 30 november en zondag 1 december aanstaande. We hebben van de organisatie ook een uitgebreide voorbeschouwing voor de plannen, dus lees vooral even verder als je dit weekend kennis wil maken met de nieuwste producten van onder meer Accuphase, Audio Physic, Cyrus, Dynaudio, Martin Logan, Naim, Paradigm, Transrotor en Yamaha. 

- Advertentie -

Onderstaande tekst werd ingestuurd door The Hifi Studio Number One. Onderaan deze pagina vind je alvast een plattegrond voor de planning en voorpret thuis. 

The Hifi Show 2019

Verdeeld over 12 zalen vindt u naast betaalbare tot high-end hifi-systemen ook hoofdtelefoons. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties met verbeteringen, product introducties en mooie aanbiedingen. Ook kunt u kennismaken met een hoogwaardige 7.2.4 Dolby Atmos bioscoop. Kortom, genoeg moois voor een bezoek aan The Hifi Show in het Holiday Inn Hotel te Leiden, georganiseerd door uw specialist The Hifi Studio Number One. 

De merken

Voor de liefhebbers van high-end kunt u terecht in de Haarlem zaal van Accuphase. Paul Hattink, bekend van de geweldige CD’s, zijn onlangs uitgebrachte vinyl maar ook van zijn keur aan ‘Hi On Line’ internet Radiozenders, laat een prachtige serie nieuwe versterkers aan u horen. U kunt naast zijn prachtige gitaarsolo’s een Accuphase set beluisteren met de DP-560, DC-37, C-2150 en A-48 op een set Audiovector luidsprekers.

In de Gouda zaal kunt u bij Dynaudio genieten van de Confidence 30 high-end luidspreker en de nieuwe Evoke-serie. Deze zeer betaalbare Deense luidsprekers geven u zeer veel muzikaliteit met technieken uit de topserie. Naast Dynaudio nemen ze Auralic mee. Een streaming merk pur sang. De net nieuwe Altair G1 kunt u zien en horen. Wellicht nemen ze voor onze show nog een primeur mee…?

Een unieke luisterervaring kunt u bij de Scheveningen kamer opdoen die gedeeld wordt door Innuos en Kii Audio. Innuos brengt u op de hoogte van de voordelen van hun line-up zeer goed klinkende ripper, server en streamer in 1 apparaat. U kunt de hele serie bekijken van de Zen Mini Mk3 tot aan de Statement. Naast rippers kunt u ook de nieuwe Phoenix scalar aanschouwen. De luidsprekers zijn ook niet de minste. Wim Weijers is aanwezig om de actieve Kii Three’s met BXT’s in volle glorie aan u te demonstreren. Hij gaat u laten horen dat geen muziekstuk te moeilijk is.

Head-fi is een groeiende markt die wij binnen onze winkel meer en meer aandacht geven en zo dus ook tijdens onze show. In de Noordwijk Head-fi by Dune Blue ruimte gaat Michael u meenemen in zijn bijzondere merkenpakket. Van betaalbare oplossingen tot ultra high-end. Merken zoals Fear Audio, Burson, Hifiman, Meze, Campfire, Audio64 en meer.

In de Leiden zaal gaat u Audio Physic luidsprekers horen zingen door de PRE35 Prisma en A35.2 primeur van Primare. De nieuwe stereo voor- en eindversterker combinatie met streaming van het Zweedse merk. Verder ziet u de nieuwe kleine NP5 netwerkspeler die ook toepasbaar is op diverse voorgaande Primare apparaten. De kamer wordt gedeeld met AudioQuest die de set nog beter laat klinken door vernieuwde luidsprekerkabels en de Niagara power-producten. Tijdens de demonstratie hoort u de invloeden van deze nieuwe stroomproducten met in de hoofdrol het splinternieuwe Niagara 1200 lichtnetfilter.

Latham Audio gaat in de Den Haag zaal met een combinatie van Naim en Neat spelen. Naim is bij ons een belangrijke speler op het gebied van all-in-one oplossingen en streamers. Ze gaan demonstreren met de vernieuwde ND5 XS 2 streamer en de NAIT XS 3 versterker. Uiteraard kunt u aldaar nog meer fraaie Naim Audio-producten aanschouwen. De bekabeling wordt verzorgd door The Chord Company. De sets staan op fraaie Clic meubels en goed klinkende Quadraspire hifi-racks.

Als dit nog niet genoeg is gaat Monitor Audio u in de Utrecht zaal meenemen in de wereld van custom-install, denk hierbij aan inbouwluidsprekers en compacte versterkers voor mooi weg te werken oplossingen voor muziek in uw hele huis. Begin dit jaar is de Monitor Audio Gold-serie volledig vernieuwd. Een luidspreker die zeer veel muziek geeft voor uw geld en er ook heel mooi uit ziet. De Gold-serie wordt aangestuurd door Roksan en de echte vinyl liefhebber komt hier met de Transrotor platenspelers ook zeker iets bijzonders tegen. Eerder dit jaar heeft deze luidsprekerfabrikant meubelmaker Blok overgenomen. U kunt tijdens de show mooie meubels aanschouwen van dit eveneens Engelse merk.

Naast de kamer van Monitor Audio treft u in de Wassenaar zaal van Yamaha nog meer Monitor Audio aan. Bij Yamaha gaat u naast het zien van alle MusicCast apparatuur ook ervaren hoe goed de combinatie van de nieuwe CX-5200 en MX-5200 surround voor- en eind-combinatie klinkt in een 7.2.4 Dolby Atmos configuratie met de nieuwe Monitor Audio Gold-serie. Het geheel wordt gecomplementeerd door de nieuwe UHZ-65 Ultra Short Throw laser projector van Optoma.

Ook de liefhebber van elektrostaten komt aan zijn trekken en wel in de Delft zaal. Martin Logan gaat u laten horen hoe goed de combinatie van elektrostaten met ingebouwde actieve woofers is. En is bij aankoop met een meetmicrofoon/computerprogramma perfect door ons in te regelen op uw kamer.

Naast deze Amerikaanse topspeakers kunt u de fraaie streamers van Lumin bekijken en beluisteren. Van de betaalbare U1mini tot en met het high-end topmodel de X1. Ook nemen ze u graag mee in de wereld van de alom bekende Nederlandse S-booster voedingen. De ideale oplossing voor het beter laten klinken van uw apparaten die nog voorzien zijn van standaard externe voedingen. In dezelfde zaal kunt u de schoonheid van de Canadese Paradigm luidsprekers bekijken en de muzikaliteit van Anthem versterkers beluisteren.

In de Katwijk kamer van Sonos kunt opgaan in de wereld van ’s werelds bekendste multiroom- en streaming leverancier. Ze nemen u graag aan de hand om het gemak van de installatie en bediening te ervaren en de meer-kamer muziekbeleving met u te delen. Er zijn net diverse producten toegevoegd aan het assortiment waar ze graag meer over vertellen. Spraakbesturing? Handig? Ze vertellen u alles!

Houdt u van Engelse klanken en technieken? Ja? Dan is de Zandvoort ruimte wat voor u. Wij bieden u ATC luidsprekers in combinatie met Cyrus apparatuur. Twee spelers die al lang meegaan in de studio en audio-wereld. ATC heeft met de Entry-serie een reeks aan zeer goed klinkende luidsprekers in het pakket. Aangestuurd door het ritmische, snelle en altijd mooi compacte Cyrus gaan we het u lastig maken om stil te blijven zitten. Tijdens de show hebben wij de Nederlandse introductie van de kersverse Cyrus ONE Cast versterker met digitale ingangen en alle streamingsdiensten aan boord.

Nieuw dit jaar zal onze eigen zaal zijn. We draaien in de Alkmaar zaal met de Naim ND555 streamer, de Accuphase E-480 versterker en de Dynaudio Confidence 20 luidspekers (foto rechts). AudioQuest gaan we gebruiken voor de bekabeling. Onze partner Rivasono zal de akoestische verbeteringen in deze zaal doen en u ter plaatse van informatie voorzien over de mogelijkheden bij u thuis.

The Hifi Show: praktisch

The Hifi Show vindt wederom plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer te bereiken. (Station is vlakbij evenals buslijn 43).

U bent op beide dagen van harte en gratis welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Tot ziens op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019!

Vincent & Rick van Nimwegen en Erik Oorburg

The Hifi Studio Number One Leiden

[ad_2]

- Advertentie -