AliExpress zomerse starter kit: 5 must-have gadgets

[ad_1]

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets waarmee je de zomer helemaal aan kunt.

AliExpress deal: Xiaomi Bluetooth (slimme) speaker

We beginnen dit lijstje met een slimme Bluetooth speaker van Xiaomi. Een Bluetooth speaker is niet alleen handig voor in huis, maar ook voor in de tuin en op het balkon. Mits je wel rekening houdt met de buren natuurlijk. Al brengt een goede zomerhit in de zomerzon misschien zelfs je buren in de stemming. Dit exemplaar is van Xiaomi en heeft een lekkere prijs-kwaliteit verhouding.

- Advertentie -
Xiaomi draadloze speaker
Draadloze Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

30,36 Euro

AliExpress topper: draagbare cooler voor 1 drankje

Een koel drankje sleurt je door iedere warme zomerdag heen. Op Ali staan verschillende gadgets die je drankje koel houden. Deze gadget is een mini-koelkast die 1 drankje voor je koelt. Hij houdt je wijnfles of blikje koel, maar je kunt ook zelf een cocktail of sapje in de aluminium drinkbeker gieten. Functioneel? Niet echt. Hittebestendig? Waarschijnlijk wel. Typisch AliExpress? Ja, mega.

bierkoeler AliExpress
Koeler voor 1 drankje (Afbeelding: AliExpress)

18,04 euro

Sfeervolle solar tuinverlichting

Op de Chinese webshop staan ongelofelijk veel belachelijke tuinlampen. Van lichtgevende ananassen tot aan complete lichtshows voor in je vijver: je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er te koop aangeboden. We zullen je niet vervelen met die afzichtelijke opties. In plaats daarvan kun je dit solar lichtsnoer in je tuin hangen. Daarmee maak je lange zomeravonden nog net wat langer.

solar tuinlampen AliExpress
Solar tuinverlichting (Afbeelding: AliExpress)

9,06 euro

AliExpress deal: Xiaomi elektrische flessenopener

Heb je deze maanden je handen vol gehad? Dan neemt deze Xiaomi flessenopener je wat werk uit handen. Deze elektrische flessenopener ontkurkt namelijk een wijnfles met één druk op de knop. Makkelijker dan dat wordt het niet. Het enige wat jij moet doen is de wijn in een mooi glas inschenken. Wie te lui is kan hem ook direct uit de fles drinken. De wijn zit tenslotte al in een mooi glas.

Xiaomi elektrische wijnopener
Xiaomi elektrische wijnopener (Afbeelding: AliExpress)

8,68 euro

Baseus anti-muggenlamp

Het laatste onmisbare item voor in de zomer is een muggenlamp. Want ontspannen buiten zitten gaat niet als je wordt geterroriseerd door die kleine zoemende beestjes. Dit exemplaar is van Baseus; een van de betrouwbare tech-merken op de Chinese webshop. Dat maakt het een goede optie. Mits hij niet pas na de zomer wordt bezorgd natuurlijk.

Baseus anti-muggenlamp
Baseus anti-muggenlamp (Afbeelding: AliExpress)

41,02 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress zomerse starter kit: 5 must-have gadgets

[ad_2]

- Advertentie -