AliExpress Singles Days: 15 superdeals die je niet wil missen

[ad_1]

Op 11 november vindt op AliExpress de zogenaamde Single Days-sale plaatst. Tijdens die dag krijg je korting op de gadgets die, laten we eerlijk zijn, al bijna niks kosten. Hieronder vind je 15 super strakke aanbiedingen. Van smartphone, tot 3D-geprinte maanlamp: er zit voor iedereen iets tussen.

Eigenlijk is de Singles Days sale al begonnen. Er zijn al een aantal mooie aanbiedingen te vinden op de Chinese website. Het is alleen verstandig om nog even te wachten tot 11 november met het kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe de Singles Days werken. En check hieronder de 15 aanbiedingen die je niet mag missen.

- Advertentie -

1. AliExpress Singles Days: Xiaomi Redmi Mi 9T pro

We beginnen dit overzicht met de Xiaomi Mi 9 pro. Want wij zijn zowel fan van Xiaomi als AliExpress. En laten die twee nou bijna hand in hand gaan. Ook deze smartphone van het Chinese elektronicamerk is een ware topper voor een relatief lage prijs.

Xiaomi smartphone
Xiaomi Redmi Mi 9T (Bron: AliExpress)

Vanaf 246,99 Euro

2. Fujifilm Instax Mini 9

De polaroidcamera is een echte crowd pleaser. Deze doet het altijd goed op feestjes en tijdens een gezellige avond met vrienden. Keuze uit verschillende kleuren.

Fujifilm Instax mini 9
Fujifilm Instax mini 9 (Bron: AliExpress)

91,86 Euro

3. AliExpress Singles Days deal: Xiaomi Yeelight slimme lamp

Xiaomi heeft een hele lijn met smart home producten in het assortiment. Daaronder deze Yeelight: een goedkopere equivalent van de Philips Hue lampen.

Yeelight Xiaomi Singles Days
Xiaomi Yeelight (Bron: AliExpress)

18,36 Euro

4. Anker Nebula draagbare projector

Dit is niet de goedkoopste gadget uit het lijstje, maar wel een van de toffere. En een hele goede Singles Day-deal als je het ons vraagt. Een top draagbare projector voor een scherpe prijs.

Anker projector
Ankor Nebula projector (Bron: AliExpress)

Prijs: 431,42 Euro

5. AliExpress Singles Days deal: Samsung EVO Micro SD kaarten

Niet heel spannend, maar wel heel praktisch: deze SD-kaartjes van Samsung. Keuze uit verschillende groottes, van 32GB tot 512GB.

Vanaf 6,03 Euro

6. Xiaomi Mijia draagbare blender voor je smoothies en sapjes

Deze draagbare blender van Xiaomi maakt letterlijk je smoothie in een handomdraai. Waar je ook bent, en wanneer jij wilt. Dit dankzij het blendersysteem dat in de dop is ingebouwd.

MicroSD
Micro SD-kaart van Samsung (Bron: AliExpress)
Xiaomi blender
Xiaomi MiJia 17Pin shakemaker (Bron: AliExpress)

Vanaf 22,08 Euro

7. Tronsmart Encore Spunky Buds

Deze toffe Bluetooth oordopjes lijken niet op de AirPods van Apple: niet qua design en ook niet qua prijs. En daar zijn we blij mee. Deze zeer degelijke oordopjes werken met Bluetooth 5.0.

draadloze oordopjes AliExpress Tronsmart

24,59 Euro

8. AliExpress Singles Days deal: Star Wars LED-lamp

Deze 3D-lamp is dé accessoire die niet mag ontbreken in het huis van de ware Star Wars-fan. Dankzij de unieke lichteffecten lijkt de lamp 3D, maar dit is slechts een optische illusie. Erg tof én erg goedkoop.

Star Wars LED-lamp Singles Days AliExpress
Star Wars LED-lamp (Bron: AliExpress)

Vanaf 3,59 Euro

9. Xiaomi Houhou elektrische flessenopener

Er is (bijna) niks vervelender dan een stuk kurk in je favoriete wijn. Ontkurk je fles met deze elektrische flessenopener om dit fiasco te voorkomen. Proost!

Flessenopener Xiaomi
Xiaomi elektrische flessenopener (Bron: AliExpress)

22,17 Euro

10. AliExpress Singles Days: Anker SoundBuds

Deze draadloze Bluetooth oordopjes van Anker zijn perfect voor het sporten. De kwaliteit van deze oordopjes is goed in verhouding tot de lage prijs. Er zit inderdaad wel een draad aan de oordopjes, maar die verbindt de oortjes met elkaar. Zo kun jij je helemaal uitleven in de gym of tijdens het hardlopen.

Anker SoundBuds
Anker SoundBuds oordopjes (Bron: AliExpress)

18,08 Euro

11. Sleutelvinder

Zelfs de meest georganiseerde persoon raakt wel eens sleutels, de afstandsbediening, of portemonnee kwijt. Deze finder is met en zonder app te gebruiken. Druk simpelweg op het apparaatje en de ontvanger die bijvoorbeeld aan je sleutel zit begint te loeien en brandt licht.

AliExpress keyfinder
Key finder (Bron: AliExpress)

9,93 Euro

12. Xiaomi Mi slimme robotstofzuiger

Waarom zelf stofzuigen als je het ook voor je kunt laten doen? De Xiaomi Mi robotstofzuiger scant je kamer en klaart vervolgens de klus voor je.

Xiaomi AliExpress Singles Days
Xiaomi Mi Robotstofzuiger (Bron: AliExpress)

221,61 Euro

13. Maan LED-lamp

Wie een obsessie heeft voor NASA, SpaceX en alles wat met de ruimte re maken heeft wordt blij van deze toffe maanlamp. De lamp is gemaakt met een 3D-printer voor een zo echt mogelijke look.

AliExpress Singles Days maanlamp
Maanlamp (Bron: AliExpress)

Vanaf 6,82 Euro

32,90 Euro

14. Xiaomi Mi draadloze powerbank 10.000mAh

Deze powerbank van Xiaomi is zowel als draadloze oplader te gebruiken, als mét kabels. Op die manier kun je ook meerdere apparaten tegelijkertijd mee opladen. Dankzij het vermogen van 10.000mAh laad je er met gemak je smartphone mee op.

Xiaomi powerbank draadloos AliExpress Singles Days
Xiaomi Mi draadloze powerbank (Bron: AliExpress)

Vanaf 24,14 Euro

15. Luchtbevochtiger AliExpress style

Als laatste gooien we deze luchtbevochtiger in dit lijstje. Een luchtbevochtiger is echter zeker niet onhandig in de droge en koudere wintermaanden. Wat opvalt aan dit exemplaar is de kat achter het raampje. Waarom die daar zit weet niemand. Maar dankzij de LED-lamp kun je hem ook in het donker zien zitten. Dit is een echte AliExpress gadget gezien het ehm, originele design.

luchtbevochtiger Singles Days
Luchtbevochtiger met kat (Bron: AliExpress)

Vanaf 8,67 Euro

Meer weten over Singles Day en andere koopjes bekijken? De actiepagina van de Single Days sale is hier te vinden. Houd de aankomende dagen WANT in de gaten voor meer mooie Singles Day deals.

Reageer op artikel:

AliExpress Singles Days: 15 super deals die je niet wil missen

[ad_2]

- Advertentie -