AliExpress Singles Day: 5 strakke en betaalbare smartwatches

[ad_1]

Op 11 november vindt op AliExpress de zogenaamde Single Days-sale plaats. Tijdens die dag krijg je korting op de gadgets die, laten we eerlijk zijn, om te beginnen al bijna niks kosten. Wij hebben een aantal lekkere deals voor je op een rij gezet: 5 toffe en goedkope smartwatches.

Eigenlijk is de Singles Day sale al begonnen. Er zijn al een aantal mooie aanbiedingen te vinden op de Chinese website. Het is alleen verstandig om nog even te wachten tot 11 november met het kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe de Singles Day werken. Dus: leg de smartwatch in je winkelmandje maar reken hem nog niet af! Check hier onder welke 5 zeer degelijke en betaalbare smartwatches we voor je hebben uitgezocht.

- Advertentie -

AliExpress Singles Day deal: Xiaomi Huami Amazfit Verge

Huami is een dochtermerk van Xiaomi. We hoeven je niet te vertellen dat we een klein beetje fan zijn van dit Chinese elektronicamerk. De prijsstrategie van het merk valt steeds weer op. Die verhoudt zich bijzonder goed tot de kwaliteit van de hardware. Dat geldt took voor de Amazfit Verge. Deze smartwatch heeft een 1.3-inch AMOLED scherm dat wordt beschermd door Gorilla Glass 3. Hij werkt op Huami’s eigen besturingssysteem en heeft een dual-core processor en 512MB werkgeheugen. Daar kom je prima de dag mee door.

Smartwatch Huami AliExpress
Huami Amazfit Verge (Bron: AliExpress)

Vanaf 109,44 Euro

Singles Day deal: LEMFO KW18 Smartwatch

De meeste smartwatches zijn aardig prijzig. Daardoor is het niet een gadget die je snel aanschaft. Het is een echt hebbeding. Gelukkig staat AliExpress ook vol met goedkopere alternatieven. Zo ook de LEMFO KW18. Die is voorzien van Bluetooth, Simkaarthouder, SD-slot, remote camera functie, een stopwatch en nog veel meer. Daarnaast is het design ook niet mis.

Smartwatch Singles Days
LEMFO KW18 (Bron: AliExpress)

Vanaf 31,61 Euro

Xiaomi Huami Amazfit GTS smartwatch

Oké, nog een smartwatch van Xiaomi en Huami. Omdat we weten dat jullie die ook kunnen waarderen. Ook deze smartwatch is zeer betaalbaar. Het horloge is voorzien van Gorilla 3 glas, is erg lichtgewicht (32 gram) en heeft een siliconen bandje. De batterij gaat maar liefst 45 dagen mee, wat erg lang is voor een dergelijke gadget. Daarnaast is hij IP68 waterresistent wat hem perfect maakt als sporthorloge.

AliExpress Singles days Huami Xiaomi
Huami Amazfit GTS smartwatch (Bron: AliExpress)

Vanaf 127,68 euro

Budget Singles Day deal: Lenovo Watch 9

Op zoek naar een horloge met een wat eleganter design? Dan is deze smartwatch van Lenovo wellicht een goede optie voor je. De Lenovo Watch 9 is waterdicht en heeft een hypersensitief touch screen. Deze werkt zelfs goed wanneer het scherm nat is. Daarnaast vibreert het horloge als je wordt gebeld of een bericht ontvangt. Nog iets moois: De super kleine Singles Days prijs.

Lenovo Watch AliExpress
Lenovo Watch 9 (Bron: AliExpress)

14,31 Euro

ZYEN Smartwatch

Toen Apple en Samsung hun smartwatches op de markt brachten leek het er op dat deze gadget alleen toegankelijk zou zijn voor mensen met een grote portemonnee. Niet als het aan AliExpress ligt. Daar koop je namelijk voor minder dan 15 Euro een sportieve smartwatch tijdens de Singles Days. De Zyen heeft vooral features waarmee je jouw gezondheid kunt monitoren. Qua uiterlijk heeft hij wat weg van de Apple Watch. Een geinig horloge voor een nog geinigere prijs.

Smartwatch AliExpress
Zyen smartwatch (Bron: AliExpress)

11,19 Euro

Meer weten over Singles Day en andere koopjes bekijken? De actiepagina van de Single Dayssale is alvast hier te vinden. Houd de aankomende dagen WANT in de gaten voor meer mooie Singles Day deals.

Reageer op artikel:

AliExpress Singles Day: 5 strakke en betaalbare smartwatches

[ad_2]

- Advertentie -