AliExpress gadget van de dag: jas met verwarming

[ad_1]

Hoewel we met z’n allen alweer uitkijken naar de zomer, hebben we voorlopig nog te maken met de kou en zullen we eerst de winter moeten overleven. Er zou tech bestaan om het weer te kunnen beïnvloeden, maar helaas kunnen we daar zelf niet mee aan de slag om het wat meer zomers te maken. Wat je wel zelf kunt doen is gaan voor een warme jas. En bij AliExpress hebben ze een jas die je extra warm houdt met een ingebouwde verwarming.

Temperatuur van je jas instellen

De jas komt in verschillende kleuren en er is zelfs ook een model voor je vriendin. Qua kleuren kun je gaan voor zwart, blauw, legergroen en grijs. Dames kunnen weer kiezen uit zwart, rood, roze  en beige. Op het eerste gezicht lijkt er niks bijzonders aan de hand te zijn, maar de “magic” gebeurt dan ook aan de binnenkant. Aan de binnenkant zitten namelijk elektrische warmte elementen ingebouwd, die je net wat warmer houden dan standaard. En omdat niet iedereen dezelfde temperatuur even aangenaam vindt, krijg je wat dat betreft drie opties. Je kunt gaan voor Low, wat je een temperatuur geeft van tussen de 25 en 35 graden. Medium zorgt er weer voor dat je opwarmt van 35 tot 45 graden en bij High wordt je jas 45 tot 55 graden heet.

- Advertentie -
AliExpress jas met verwarming

Waterproof en anti-olie

Verder komt de AliExpress jas nog met een paar andere voordelen. Zo is de capouchon voorzien van een subtiele reflector strip, die ervoor zorgt dat je in het donker beter zichtbaar bent. Daarnaast zou het ding ook nog waterproof en anti-olie zijn, zodat wanneer je weer eens onhandig bent met je drankje knoeit, de vloeistof er gewoon vanaf glijdt (dat is tenminste wat ze beweren).

AliExpress jas met verwarming

Niet te warm

Je kunt de warme jas bij AliExpress bestellen vanaf 56,28 euro, afhankelijk van welke maat je hebt. Houdt het ding wel in de gaten als je hem lekker hoog hebt staan. Jaren geleden vertoonden dit soort jassen wat mankementen en vloog er wel eens een in de fik. De reviews zijn echter positief. Overigens heeft ook Ralph Lauren een jas waarvan je de temperatuur kunt instellen. Die komt wel met een wat hoger prijskaartje.

Ben je benieuwd naar meer AliExpress deals? Check dan deze pagina.

AliExpress

Reageer op artikel:

AliExpress gadget van de dag: jas met verwarming

[ad_2]

- Advertentie -