AliExpress: 5 stevige budget Bluetooth hoofdtelefoons

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier vijf stevige Bluetooth headphones die je op AliExpress kunt vinden.

AliExpress deal: Bluedio T7 Bluetooth hoofdtelefoon

De Bluetooth hoofdtelefoon van Bluedio is een flinke jongen. Hij ziet er uit als een premium hoofdtelefoon en heeft een aantal functies die dat ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan active noise cancelling, een functie die herkent wanneer je slaapt, en AI spraakbesturing. En dat voor nog geen veertig Euro.

- Advertentie -
Bluedio Headphone Bluetooth
Bluedio Bluetooth headphone (Bron: AliExpress)

36,35 Euro

Langsdom Deep Noise Cancellation Bluetooth Hoofdtelefoon

Ook deze hoofdtelefoon is een flinke jongen wat het design betreft. Dit is er niet eentje voor wie van subtiliteit houdt. De Bluetooth hoofdtelefoon van Langsdom heeft een aantal fijne features. Zo beschikt hij over noice cancelling, een batterijduur van 30 uur, een microfoon, en een speciale feature om je gehoor te beschermen.

Bluetooth headphone
Langsdom hoofdtelefoon (Bron: AliExpress)

42,28 Euro

AliExpress Xiaomi Mi Headphone comfort

We kennen Xiaomi van hun smartphones en ontelbare andere slimme gadgets. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Chinese techfabrikant ook een Bluetooth headphone in het assortiment heeft. Deze headset van Xiaomi werkt zowel met Bluetooth als met een 3.5 mm jack. Hij maakt gebruik van active noice cancelling zodat je minder last hebt van omgevingsgeluid. Geen fan van groen? Dan kun je kiezen uit een van de andere kleuren.

Xiaomi Mi headphone
Xiaomi Mi hoofdtelefoon (Bron: AliExpress)

24,76 Euro

AliExpress Catassu koptelefoon

De Catassu ziet er uit als een premium hoofdtelefoon. De prijs is echter laag, waardoor het zeker het proberen waard is of de kwaliteit van de koptelefoon ook premium is. Deze Bluetooth hoofdtelefoon werkt met Bluetooth of een 3,5 mm jack. Je kunt de hoofdtelefoon opladen via een USB-kabel waarna je ongeveer acht uur lang van muziek kunt genieten. Een handige extra: je kunt ook bellen met deze headphone.

Bluetooth hoofdtelefoon AliExpress
Catassu hoofdtelefoon (Bron: AliExpress)

9,59 Euro

Xiaomi Redmi AirDots

Dit is misschien geen hoofdtelefoon, maar de Bluetooth oordopjes van Xiaomi mogen volgens ons niet in het lijstje ontbreken. Dit zijn goede vervangers voor Appleā€˜s AirPods voor een lage prijs. AirPods zijn misschien tof, maar ook duur. De Xiaomi Redmi AirDots zijn betaalbaarder, de kwaliteit is lekker en het design is ook zeker niet mis.

AliExpress Xiaomi Redmi Airdots
Xiaomi Redmi Airdots (Bron: AliExpress)

18,30 Euro
Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 stevige budget Bluetooth hoofdtelefoons

[ad_2]

- Advertentie -