AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor het thuiswerken

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets voor het thuiswerken.

AliExpress deal: armsteun

Een goede houding is cruciaal voor wie hele dagen achter zijn bureau zit. Dit voorkomt stijve spieren en blessures. Ja, je kunt ook blessures oplopen tijdens het stilzitten. Deze armsteun biedt je juiste ondersteuning voor je elleboog en schouder, en ontlast je hand. Handig toch?

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
armsteun thuiswerken AliExpress gadget
Armsteun (Afbeelding: AliExpress)

1,86 euro

AliExpress deal: Perzisch tapijt muismat

Gebruik je een muis? Goed zo. Dat werkt veel fijner dan die mousepad op je laptop. Leg je muis op deze muismat die perfect past in ieder hipster interieur of bij iedere 80-jarige in huis.

muismat Perzisch tapijt
Muismat Perzisch tapijt (Afbeelding: AliExpress)

1,80 euro

Een steuntje in de rug

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken om de lange thuiswerkdagen door te komen? Dan kun je een vriend(in) bellen, of deze gadget in je stoel leggen. De rugsteun houdt je in de goede houding zodat je makkelijk een uur of twee achter elkaar kunt zitten. Daarnaast heeft hij massagekralen voor wat extra ontspanning.

rugsteun AliExpress
Masserende rugsteun (Afbeelding: AliExpress)

2,45 euro

Retro toetsenbord

Een toetsenbord is ook essentieel voor de juiste thuiswerk set-up. Toetsenborden zijn niet de meest spannende gadgets en leukste aankopen. Dit toetsenbord is misschien een uitzondering op die regel. Kies uit verschillende icoontjes, zoals Pacman en Tetris figuren, om het toetsenbord wat op te leuken. Of dat ook functioneel is? Waarschijnlijk niet nee.

retro toetsenbord Ali keyboard
Retro toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

80,76 euro

Voor een welverdiend middagdutje

Wegdommelen met je hoofd op je toetsenbord is niet zo charmant en ook niet comfortabel. Heb je toch echt een klein middagdutje nodig om je maximale productiviteit of inspiratie te behalen? Check dan dit kussen met traagschuim van AliExpress. Deze past prima op je bureau. Of zo voorover hangen ook goed is voor je onderrug laten we even in het midden.

kussen traagschuim AliExpress
Kussen met traagschuim (Afbeelding: AliExpress)

12,97 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 (on)handige gadgets voor het thuiswerken

[ad_2]

- Advertentie -