AliExpress: 5 (on) handige gadgets voor bij de barbecue

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor bij de barbecue voor je uitgezocht.

Weerstation die goed weer (of slecht weer) voorspelt

Als de zon schijnt dan kun je er vergif op innemen dat er rond 4/5 uur een geur van barbecues en houtskool door de straten verspreidt. Is de goede weersvoorspelling volledig aan jou voorbij gegaan en sta je daardoor te laat in de supermarkt voor een leeggeroofd stokbroden-schap? Dat had deze hygrometer kunnen voorkomen. Hij geeft je een weersvoorspelling op basis van monitoren die je binnen- en buitenshuis plaatst. Zo weet je altijd tijdig of de zon echt laat zien.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Bron: AliExpress

13,33 euro

Ventilator om de vlam aan te wakkeren

De kolen op de barbecue aanwakkeren doe je met een oude krant. Dat is problematisch voor wie alleen nog maar online nieuws leest. Wapperen met een iPad met daarop een online krant heeft toch niet hetzelfde effect. Een gadget als deze is een oplossing voor dit ‘probleem’. Al verklappen de recensies dat hij niet heel hard blaast. Misschien dat je toch beter een huis-tuin-en-keuken oplossing kunt bedenken voor dit apparaat te bestellen op AliExpress.

AliExpress bbq fan
Barbecue ventilator (Afbeelding: AliExpress)

2,13 euro

Barbecue lampen met ventilator

Barbecueën is niet altijd leuk. Vooral niet als je uren in je eentje met je hoofd boven de grill staat. Deze LED-lamp met ventilatoren zet je kookkunsten in de schijnwerpers. Ook wanneer niemand kijkt. De ventilatoren blazen de rook weg van de barbecue zodat je perfect zicht hebt op wat er op de grill ligt.

LED-lamp bbq barbecue
LED-lamp met ventilatoren voor de bbq (Afbeelding: AliExpress)

11,46 euro

Muts met koplamp

Is het een donkere en koude avond? Dan kun je ook voor deze muts met koplamp gaan. Die houdt je hoofd warm en tegelijkertijd zie je perfect welke aardappel gepoft is en welke nog wat langer mag grillen.

LED-beanie AliExpress
LED-muts (Afbeelding: AliExpress)

4,20 euro

Roterende ‘rookloze’ grill

We kwamen deze hete ‘rookloze’ grill tegen op de Chinese webshop. Op de afbeeldingen lijkt het alsof je eten in een soort monsterlijke cilinder gevuld met vuur wordt gegrild. Of dat in werkelijkheid ook het geval is mag je zelf uitproberen.

roterende grill Ali
Roterende grill (Afbeelding: AliExpress)

18,52 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 (on) handige gadgets voor bij de barbecue

[ad_2]

- Advertentie -