AliExpress 5 gadgets voor een slimmere, schonere en leukere badkamer

[ad_1]

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets voor een slimmere en schonere badkamer.

Douchekop met ingebouwde Bluetooth speaker

Iedereen zingt het beste onder de douche. Is je smartphone niet waterdicht? Of ligt je Bluetooth speaker altijd in de woonkamer? Installeer dan deze Bluetooth speaker douchekop. Je kunt de speaker er ook uithalen om hem ergens anders te gebruiken. Het de geluidskwaliteit van de speaker zal niet om over naar huis te schrijven zijn, maar dat moet je dan maar compenseren met je prachtige zangstem.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Douchekop Bluetooth speaker AliExpress
Douchekop met Bluetooth speaker (Bron: AliExpress)

29,87 euro

AliExpress deal: Slimme UV-sterilisator voor tandenborstel

Zet jij je tandenborstel na gebruik in een beker die je al een halfjaar niet hebt schoongemaakt? Misschien is het dan tijd dat eens te doen. Of zet hem (na het schoonmaken natuurlijk) terug in het keukenkastje waar hij hoort en scoor deze UV-sterilisator op AliExpress. Het UV-licht doodt virussen en bacteriën in je tandenborstel. Je laadt hem op via een USB-kabel maar dankzij de 1200 mAh batterij gaat hij zo 60 dagen mee.

sterilisator tandenborstel AliExpress
Sterilisator voor je tandenborstel (Bron: AliExpress)

17,05 euro

AliExpress deal: Automatische zeeppomp

Wie het nieuws de laatste weken heeft gevolgd zal op de hoogte zijn van de voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen tegen het Corona-virus. De belangrijkste is goed handen wassen. Wie dit echt goed wilt doen heeft een elektrische zeepdispenser in huis, zoals dit geinige exemplaar van AliExpress. Dankzij de sensor hoef je het zeeppompje niet aan te raken. Focus je volledig op het super grondig wassen van iedere nagel en vingerkootje.

AliExpress zeepdispenser
Automatische zeepdispenser met sensor (Bron: AliExpress)

17,33 euro

Nachtlamp voor in je wc

‘s Nachts naar de WC gaan is niet leuk. Het is vaak koud, je bent moe, en had liever gewoon doorgeslapen. Nog erger is het wanneer je het badkamerlicht aan moet doen. Niet wie deze handige slimme nachtlamp in zijn wc installeert. De LED-lamp gaat automatisch aan en zorgt er voor dat jij niet naast de pot pist.

LED-licht WC AliExpress
LED-licht voor je wc (Bron: AliExpress)

2,87 euro

Xiaomi Mijia Wc-rolhouder

Dit is een wc-rolhouder met meerdere functies. De belangrijkste: je kunt je wc-rol er in hangen. Verder houdt hij de rol droog. Dat is handig als je hem om welke reden dan ook midden onder de douchekop hebt gemonteerd. Maar een handigere functie is dat hij een gootje heeft waar je precies je smartphone in kunt leggen. Zo functioneert hij als smartphone-standaard en kun je tijdens je nummer 1 of 2 lekker YouTuben.

Xiaomi wcrolhouder AliExpress
Xiaomi Mijia wc-rolhouder (Bron: AliExpress)

13,88 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress 5 gadgets voor een slimmere, schonere en leukere badkamer

[ad_2]

- Advertentie -