AliExpress: 5 gadgets voor een slimmere en leukere badkamer

[ad_1]

Op AliExpress staan bijzonder vreemde, maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk.

Maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets die je badkamer slimmer en functioneler maken.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

AliExpress deal: Slimme UV-sterilisator voor tandenborstel

Zet jij je tandenborstel na gebruik in een beker die je al een half jaar niet hebt schoongemaakt? Dan is het hoog tijd dat eens te doen. Zet de beker (na het schoonmaken natuurlijk) terug in het keukenkastje waar hij hoort en scoor daarna deze UV-sterilisator op AliExpress. Het UV-licht doodt virussen en bacteriƫn in je tandenborstel. Je laadt hem op via een USB-kabel maar dankzij de 1200 mAh batterij gaat hij zo 60 dagen mee.

sterilisator tandenborstel AliExpress
Sterilisator voor je tandenborstel (Afbeelding: AliExpress)

17,05 euro

AliExpress topper: Slimme badkamerspiegels

Na een lange warme douche is je badkamerspiegel hoogstwaarschijnlijk beslagen. Dit fix je door minder lang en/of minder heet te douchen, of door met een handdoek over de spiegel te vegen. Is dit teveel moeite voor je? Dan kun je op AliExpress deze slimme verwarmde spiegel kopen. De spiegel geeft verder de temperatuur en tijd weer, en heeft een ingebouwd licht.

badkamerspiegel Bluetooth Ali
Slimme badkamerspiegel (Afbeelding: AliExpress)

235,39 euro

Douchekop met ingebouwde Bluetooth speaker

Iedereen zingt het beste onder de douche. Is je smartphone niet waterdicht? Installeer dan deze Bluetooth speaker douchekop. De douchekop heeft een speaker die je er ook uit kunt halen om ergens anders te gebruiken. De geluidskwaliteit van de speaker zal niet om over naar huis te schrijven zijn, maar dat moet je dan maar compenseren met je prachtige zangstem.

Douchekop Bluetooth speaker AliExpress
Douchekop met Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

29,11 euro

Elektrisch handdoekenrek

Een elektrische handdoekenrek is in wezen een verwarming speciaal voor je handdoek. Deze handdoekverwarming heeft, als we de afbeeldingen mogen geloven, knoppen met opschrift in Mandarijn. Is Mandarijn lezen niet je sterkste skill? Laat een vertaalprogramma dan even de knoppen vertalen voordat je de handdoek per ongeluk in brand steekt.

elektrische handdoekdroger Ali
Elektrische handdoekdroger (Afbeelding: AliExpress)

141,49 euro

AliExpress gadget: opzetstuk voor kraan met temperatuurweergave

Als je onder de douche staat kun je ongetwijfeld voelen of het water te koud of te warm voor je is. Ben je heel specifiek als het op de temperatuur van je douchewater aankomt? Dan kun je een thermometer als deze installeren. Het digitale LED-display geeft duidelijk weer wat de temperatuur van het water is.

douche thermometer AliExpress
Thermometer voor aan je douche (Afbeelding: AliExpress)

12,19 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

AliExpress: 5 gadgets voor een slimmere en leukere badkamer

[ad_2]

- Advertentie -