ADV: Vakantie-gadgets deel 1: de beste koptelefoons

[ad_1]

De kans is groot dat je vakantie er dit jaar net iets anders uitziet dan je gedacht had. Toch zul je het ermee moeten doen en zijn en er genoeg leuke dingen te doen in eigen land. Gelukkig heb je daar ook gadgets bij nodig en wij zetten er een aantal op een rij.

Hoofdtelefoon kopen

Vakantie staat gelijk aan lekker relaxen in een stoel of hangmat met een goede podcast op je hoofd of een knallende playlist op Spotify. Daarbij heb je natuurlijk een goede hoofdtelefoon bij nodig.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant

Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000XM3 staat standaard in elk lijstje. Sony heeft met deze hoofdtelefoon de standaard gezet op de markt. Deze over-ear heeft een goede accu waarmee je 38 uur lang muziek kunt luisteren. Wanneer de je buitenwereld echt even wil uitsluiten dan zet je de noise cancelling aan die je ook nog eens naar eigen smaak kunt aanpassen.

> De Sony WH-1000XM3 kost € 249 en je koopt hem onder andere bij Coolblue

Sony WH-1000XM3

SONY WH-CH710N

Wil je iets minder uitgeven en toch gebruik maken van de kwaliteiten van Sony? Dan kun je de SONY WH-CH710N overwegen. Ondanks zij lage prijs kun je met dit model nog steeds gebruik maken van noise cancelling dankzij de twee voorwaarts gerichte microfoons.

> De SONY WH-CH710N kost momenteel maar € 99,- bij MediaMarkt

SONY WH-CH710N

Aftershokz AIR

Wil je eens wat anders proberen dan neem je een hoofdtelefoon met bone conduction. Hierbij heb je geen speakers in, op of over je oren maar op je botten. De speciale speakers van de Aftershokz AIR zetten de muziek om in trillingen die via je kaak naar je oor worden gestuurd. Dat heeft als grootste voordeel dat je oren vrij blijven en je dus altijd alles om je heen blijft horen. 

> Deze Aftershokz AIR kost momenteel maar € 99,- bij Bol.com

AfterShockz

JBL Tune 220TWS 

De in-ears zijn ontzettend populair geworden en mogen natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Onze vrienden van Apple hebben natuurlijk flink gescoord met de AirPods en andere fabrikanten hebben dit overgenomen. De JBL Tune 220TWS  is daar een goed voorbeeld van. Deze in-ears gaan 20 uur lang mee dankzij de case die ook als oplader dient. Deze in-ears blijven goed in je oren zitten en omdat er geen draden aan zitten heb je de ultieme bewegingsvrijheid.

> Deze JBL Tune 220TWS kost momenteel maar € 71,14 bij Bol.com

JBL Tune 220TWS

Hoofdtelefoons voor kinderen

Laten we vooral de kids niet vergeten. Ook zij hebben een hoofdtelefoon nodig, tenzij je de hele dag wil meegenieten van K3. Voor deze jonge doelgroep is ook ontzettend veel te krijgen. Daarbij vallen vooral de felle kleuren op en de lage prijzen. De keuze is reuze!

JBL heeft met de JR300 een leuk model welke in verschillende kleuren is te verkrijgen. Hij kost maar € 19,99 en je koopt hem bij MediaMarkt.

JBL Kids

Over kleuren gesproken. Dit model van JVC doet pijn aan je ogen en zal het juist daarom heel goed oen bij de kids. Je koopt hem voor € 38,99 bij Coolblue.

Hoofdtelfoon kinderen

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]

- Advertentie -