Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine Bluetooth speaker

[ad_1]

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. De gadgets zijn echter vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die je niet mag missen. Aldi doet het deze week goed met deze kleine Bluetooth speaker.

Kleine versterking voor je smartphone

Muziek luisteren of een video kijken vanaf je smartphone is prima. Onze smartphone’s krijgen namelijk steeds betere speakers en de displays worden steeds groter. Toch is het soms alsnog handig om een speaker te gebruiken om het geluid van je smartphone te versterken. Bijvoorbeeld wanneer je in de douche staat en naar hartelust wilt meezingen met je favoriete hitjes. Deze week vind je bij Aldi een kleine Bluetooth speaker die perfect is voor in de douche of voor onderweg.

- Advertentie -
Ga naar deurengigant
Aldi Bluetooth speaker
Kleine Bluetooth speaker (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s compacte Bluetooth speaker

De Bluetooth speaker van Aldi is geen enorm geavanceerde gadget. Het is een simpele compacte speakers met een aantal duidelijke knoppen. De speaker werkt draadloos en is makkelijk op te laden via de bijgeleverde USB-kabel. Hoe lang de speaker het volhoudt op een volle batterij weten we niet, maar we schatten in dat je hem na een paar uur non-stop gebruik wel weer wat extra power moet geven.

De Bluetooth heeft een bereik van 10 meter en hij wordt geleverd inclusief zuignap. Doordat de speaker spatwaterdicht is, kun je hem prima in de badkamer gebruiken. Bevestig hem aan de badkamermuur terwijl je smartphone op veilige afstand droog ligt. Al beseffen we ons al te goed dat sommige smartphones tegenwoordig waarschijnlijk beter tegen water kunnen dan deze kleine speaker.

Bluetooth speaker Aldi
Bluetooth speaker (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 9,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 31 kunt scoren.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: kleine Bluetooth speaker

[ad_2]

- Advertentie -